Campania anti-Dumnezeu ajunge si in Italia
Adăugată de user necunoscut in 24/01/2009, citită de 2.799 ori
Autor: Sebastian Miclau, Categorie: Diverse
Campania anti-Dumnezeu ajunge si in Italia
După acţiuni similare de succes în Marea Britanie şi în Spania, ateii italieni se pregătesc să lipească afişe pe autobuze în care să nege existenţa Celui de Sus, începând de luna viitoare. Cei australieni au fost însă înăbuşiţi în favoarea credincioşilor.
Uniunea Ateilor şi Agnosticilor Raţionalişti din Italia (UAAR) a anunţat la începutul săptămânii o campanie cu sloganul: “Vestea proastă este că Dumnezeu nu există. Vestea bună este că nu avem nevoie de el”, pe care vor să-l lipească pe autobuzele de transport în comun din Genova de la 4 februarie încolo, informează AFP .


Protest la adresa arhiepiscopului Genevei

Acţiunea a fost condamnată de arhiepiscopia romano-catolică a Genovei, condusă de Angelo Bagnasco, şi urmează într-un mod mai tranşant exemplul ateilor britanici şi spanioli, care au lansat luna aceasta campanii similare având sloganul unitar: “Probabil că Dumnezeu nu există.
Aşa că nu vă mai faceţi griji şi bucuraţi-vă de viaţă”.

“Există unele metode care promovează dialogul şi altele care alimentează intoleranţa. Opoziţia directă înseamnă întotdeauna intoleranţă”, s-a pronunţat părintele Gianfranco Calabrese. De cealaltă parte, UAAR doreşte să pună sub semnul întrebării crezul religios convenţional pe teritoriul lui Bagnasco, criticat de grupul de atei italieni pentru discursurile sale împotriva căsătoriilor homosexuale şi a inseminării artificiale.

Știre preluată de pe www.cotidianul.ro
O omule cum sa ii intorci spatele celui ce te-a creat, care a dat pe unicul Sau Fiu ca tu sa nu mori. El a suferit la calvar, dar pentru tine nu conteaza.Omule...
Adăugat în 26/01/2009
Un motiv de evanghelizare!
Lumea oricum trece cam indiferenta pe langa Dumnezeu, macar asa au crestinii din tarile respective un motiv de discutii cu prietenii lor necrediciosi.
Adăugat în 28/01/2009
DUMNEZEU FACE DUPA CEREDINTA NOASTRA
CAND IN NOI AVEM DORINTA DE-A OPRI CE ESTE RAU/ AJUTORUL VINE SIGUR DE LA BUNUL DUMNEZEU/DAR CAND TOLERAM PACATUL SUB O SIMPLA INCHINARE/ NU E DE MIRARE FAPTUL,CA LA TOATE DAM CREZARE / . DUMNEZEULE AI MILA SI INDURATE DE NOI/ CA SA FIM O PILDA VIE PENTRU CEI CE INCA-S "" GOI ""!
Adăugat în 28/01/2009
DUMNEZEU FACE DUPA CEREDINTA NOASTRA
CAND IN NOI AVEM DORINTA DE-A OPRI CE ESTE RAU/ AJUTORUL VINE SIGUR DE LA BUNUL DUMNEZEU/DAR CAND TOLERAM PACATUL SUB O SIMPLA INCHINARE/ NU E DE MIRARE FAPTUL,CA LA TOATE DAM CREZARE / DUMNEZEULE AI MILA SI INDURATE DE NOI /FA-NE TU O PILDA VIE PENTRU CEI CE INCA-S GOI.
Adăugat în 28/01/2009
nu mai este mult pana la venirea Lui.sa lasam lucrurile pieritoare sisa ne pregatim pentru intampinarea Mirelui
Adăugat în 29/01/2009
...
din aceasta stire nu stiu ce se poate intelege. nu stiu cine a fost cel care a conceput-o... traiesc in Italia si nu am auzit de nici o astfel de miscare si nici de vreo astfel de actiune. in plus, Geneva se afla in Elvetia nu in Italia (din cate stiu eu). in Italia este Genova... va voi tine la curent daca este real sau nu desi ar fi trebuit sa se auda si aici de asa ceva... ar fi culmea sa se stie in Romania si aici nu :). totusi, Domnul este aproape si venirea Sa este iminenta. noi sa fim pregatiti ca si cum ar veni acum asa ca nu are de ce sa ne preocupe astfel de manifestatii sau miscari. Domnul sa ne ajute sa ramanem treji.
Adăugat în 01/02/2009
E adevarat!
stirea e adevarata,cei care cred ca nu exista pe lumea asta decat ceea ce cunosc ei,sa se informeze mai bine,sa citeasca stirea mai atent,sa se gandeasca asupra ei,sa o verifice dak le sta in putere...Sa ne ajute Domnul pe toti si ne ajuta!
Adăugat în 03/03/2009
Opțiuni