Dincolo de Suferinta
Adăugată de user necunoscut in 08/01/2009, citită de 2.793 ori
Autor: Cosmin Pascu, Categorie: Anunțuri
Dincolo de Suferinta
Dincolo de suferinta se afla o sumedenie de probleme si crize, ce il lovesc pe om. Cand cerul tace, omul este fortat sa se intoarca la cele scrise.

Bisericata.com te ajuta sa terci dincolo de suferinta. Acum incepem cu un articol important si interesant din Ps. 79 - intitulat „Cand Cerul tace„

Știre preluată de pe www.bisericata.com
puterea postului si rugaciunii
Puterea postului şi a rugăciunii
“Binecuvantat sa fie Dumnezeu Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvintat cu tot felul de binecuvintari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Christos Isus”. (Efeseni 1:3)
In Christos Isus avem totul deplin, dar din cauza pacatului de orice fel nu putem beneficia de binecuvintarile Domnului. Deaceea postul si rugaciunea sunt atat de importante in viata noastra de credinta.
Traim o vreme critica. Biserica lui Christos este din ce in ce mai slaba, adormita. Vrajmasul ataca pe orice cale, caci vrea sa omoare, sa distruga si sa prapadeasca: familia, biserica, relatiile, sanatatea…
Rugaciunea insotita de post este mult mai efectiva decat rugaciunea singura. In urma postului, rugaciunile noastre vor fi transformate, dinamice si vom vedea rezultate mari.
Prin post si rugaciune Il vom onora si glorifica pe Domnul Isus cu adevarat.
Cel ce posteste mult si se roaga, devine un canal pentru Duhul Sfint, un instrument in mana lui Dumnezeu, un vas cu totul predat Lui, un ambasador al cerului care va merge in toata lumea si va face ce Christos a facut.
Prin post si rugaciune “omul cel vechi” este crucificat, iar “omul cel nou” inviat, umbland in noua viata in Christos Isus. Apostolul Pavel ne spune, 2 Corinteni 11:27 “in posturi adesea…”, Galateni 5:24 “rastignind firea pamanteasca…”
Postul si rugaciunea tine firea noastra pe cruce. Fara aceasta moarte, nu este victorie.
Singurii oameni care au autoritate peste satan, sunt aceiea care aleg calea crucii.
Galateni 2:20 “Am fost rastignit impreuna cu Christos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Christos traieste in mine.”
Postul si rugaciunea ridica nivelul credintei care muta muntii. (Matei 17:20,21)
Ca sa vedem semne si minuni in viata noastra, trebuie sa avem o viata de post si rugaciune. Cu cat postul este mai lung, cu atat victoria este mai mare. In posturile lungi, vom experimenta ca si Daniel: raspuns la rugaciuni care de mult le asteptam, putem avea viziuni ceresti glorioase si multe revelatii divine.
De aceea frati si surori prea iubiti in D-L Isus, scuturati-va de praful leneviei, apatiei, nepasarii si indiferentei spirituale, scuturati-va de lucrurile lumii care va tin pe loc si nu va lasa sa cresteti la statura plinatatii lui Christos. (Efeseni 4:13)
Este vremea sa crestem spiritual. Este vremea sa incepem sa mostenim ceea ce Tatal nostru ne-a incredintat, caci suntem mostenitori impreuna cu Hristos (Iacov 2:5,Efeseni 1:11)
Este vremea sa intram in Autoritatea pe care Tatal ne-a dat-o (Marcu 16:17,18 Luca 10:19)
Este vremea sa locuim in locurile ceresti in Hristos Isus (Efeseni 2:6) si de acolo sa poruncim capeteniilor si puterilor demonice sa plece din familiile noastre,bisericile noastre, tara noastra. Caci Dumnezeu a pus in noi comori, valori, calitati, abilitati divine, daruri ceresti. Este timpul sa le folosim spre slava si gloria SA.
Este vremea de a sparge carapacea lumii, pacatului, a religiei, necredintei, a formei, a obiceiurilor asa zis evlavioase, ca sa iasa la iveala adevarata identitate pe care o avem in Christos Domnul. Domnul ISUS vrea sa locuiasca-n noi in toata plinatatea SA, a dragostei Sale -AGAPE-
CA SA FIM O INFLUENTA PENTRU CEI DIN JUR,
UN MAGNET CARE ATRAGE SPRE EL,
O SARE CARE PROVOACA SETE DUPA EL
O LUMINA CARE IMPRASTIE INTUNERICUL,
EL VREA SA FIM
MINGIIERE PENTRU CEL INTRISTAT,
PACE PENTRU CEL INGRIJORAT,
VINDECARE PENTRU CEL BOLNAV,
BUCURIE PENTRU CEL CE PLINGE,
SPERANTA PENTRU CEL DISPERAT,
PIINE PENTRU CEL FLAMIND,
APA PENTRU CEL INSETAT,
BELSUG PENTRU CEL LIPSIT,
TARIE PENTRU CEL SLABIT,
O EPISTOLA VIE.
Gloria si puterea Lui se va manifesta prin noi si va atrage lumea la Christos.
Secretul acestor valori sta in post, rugaciune si timp petrecut in intimitate cu Christos.
Cu dragoste in Domnul ISUS
Marian si Rodica V., CANADA
E-mail [email protected]
Adăugat în 14/01/2009
Opțiuni