Rugati-va pentru pacea Ierusalimului
Adăugată de user necunoscut in 03/01/2009, citită de 2.606 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Rugati-va pentru pacea Ierusalimului
Israelul a declansat sambata seara(3.ianuarie.2008) ofensiva terestra in Fasia Gaza, avand drept scop declarat preluarea controlului asupra zonelor folosite de factiunile palestiniene pentru a declansa tiruri cu rachete asupra sudului statului evreu, potrivit Reuters.


"Obiectivul este distrugerea infrastructurii terorii a Hamas in zonele de operatiune", a declarat maiorul Avital Leibovitci, un purtator de cuvant al armatei. "Vom prelua controlul asupra zonelor de lansare folosite de Hamas."

Martori palestinieni au declarat ca o coloana de tancuri israeliene au patruns in Fasia Gaza. Martorii au precizat ca tancuri au trecut granita la adapostul noptii si erau sustinute de elicoptere de lupta.


In acest timp, ministerul israelian al Apararii a precizat ca a trecut la mobilizarea a peste 10000 de rezervisti.Incidentele de sambata au ridicat la 446 numarul victimelor palestiniene, in timp ce numarul ranitilor a ajuns la 2.050.


Psalmi 122:6 Rugati-vã pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc, sã se bucure de odihnã.
7 Pacea sã fie între zidurile tale si linistea în casele tale domnesti!

Știre preluată de pe news.yahoo.com
Yisra'El
"Izbaveste Adonay pe Yisra'El din toate necazurile lui" Psalm 25:22
Adăugat în 06/01/2009
Yisra'El
Insist sa ne rugam ca Adonay sa lase pacea in Yisra'El, si sa inceteze focul!
Adăugat în 06/01/2009
izbanda
domnul sa dea biruinta poporului Sau,iar dusmanii sa stie ca Israel are un dumnezeu al pacii nu al razboiului pe care ei il prevoaca poporului Israel.PACEA SA FIE PESTE ISRAEL.
Adăugat în 07/01/2009
Opțiuni