Întâlnirea de 3 zile de Post şi Rugăciune pentru Trezire Spirituală şi Transformare
Adăugată de user necunoscut in 03/01/2009, citită de 2.598 ori
Autor: Petrica Muntean, Categorie: Diverse
Întâlnirea de 3 zile de Post şi Rugăciune pentru Trezire Spirituală şi Transformare
Vă invităm cu drag la întâlnirea de 3 zile de Post şi Rugăciune pentru Trezire Spirituală şi Transformare, În zilele de 15-17 ianuarie 2009. Întâlnirea este organizată de Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor şi Bisericile Evanghelice din ţara noastră. Întâlnirea va avea loc la Hotelul Padiş din Băile Felix - Oradea.


Programul de Închinare va Începe în fiecare dimineaţă la ora 0900 şi se va termina seara la ora 2100 (sâmbăta, 17 ianuarie, programul se va încheia În jurul orelor 1600).

Cazarea este asigurată la hotel. Seara se poate servi cina la restaurantul hotelului. Preţul pentru o noapte de cazare este 30,00 lei/persoană iar pentru o cină se plăteşte 17,00 lei/persoană.


Înscrierea se va face telefonic sau email, până la data de 10 ianuarie 2009, la fratele Iosif Hantzu.

· tel. nr. 0722-229.992

· email: [email protected]

Vă rugăm să trimiteţi acest mesaj, telefonic sau prin email, tuturor credincioşilor tineri pe care-i cunoaşteţi. Nu există resurse pentru trimiterea prin poştă a acestei invitaţii în întreaga ţară.


Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor are ca temelie legătura de dragoste a celor care se pregătesc pentru/şi pregătesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesaţi şi a celor care credeţi că trebuie să participe se va face de către dumneavoastră, care aţi primit această invitaţie.


A lui Dumnezeu Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt să fie toată slava, cinstea şi onoarea acum şi în veşnicie!

Știre preluată de pe petricamuntean.wordpress.com
intilnirea de 3 zile de post si rugaciune pt. trez
ma bucur sa aud de o stire asa de importanta,avem nevoie de o trezire spirituala mai ales ptrinte copii LUI.,.multumesc DOMNULUI pentru ca a avut mila de mine si mia descoperit ADEVARUL,,din cuvitul LUI,,imi pare rau ca sint foare departe de tara,dar cu ajutorul DOMNULUI am sa tin aici post si rugaciune,,va rog rugativa pentru elena si danut mocanu ca DOMNUL sa ii intoarca la EL,sau ratacit,,,va rog rugativa si pentru mine ca DOMNUL sa.si faca planul LUI cu viata mea ,,va multunesc ,,,va doresc sa aveti un timp binecuvintat din partea DONULUI NOSTRU ISUS CRISTOS,,,,sora in DOMNUL A.Magdalena
Adăugat în 06/01/2009
Opțiuni