Anglia, varful de lance al lepadarii de Hristos a Occidentului
Adăugată de user necunoscut in 01/01/2009, citită de 2.432 ori
Autor: RadioFiladelfia.ro, Categorie: Diverse
Anglia, varful de lance al lepadarii de Hristos a Occidentului
In ultimii ani, in Europa, se incearca din ce in ce mai mult estomparea mesajului crestin, mai ales prin contributia si actiunile militante ale unor asociatii sau institutii care si-au propus sa scoata din societate orice referinta la sacru, informeaza ziarul „Lumina”. Este cunoscuta, in acest sens, campania de publicitate din Londra, din lunile octombrie-noiembrie, care promova ateismul prin sloganurile afisate pe 30 de autobuze: „Dumnezeu nu exista. Nu te mai ingrijora, bucura-te de viata“. Pe aceeasi linie se inscrie si decizia luata acum cativa ani in institutiile din SUA de a nu mai folosi urarea „Craciun fericit!“, pentru a nu leza sensibilitatea necrestinilor. De asemenea, la inceputul lunii noiembrie, anul acesta, in Marea Britanie, Primaria din Oxford a decis sa aboleasca orice referinta la Craciun, urmand ca toate „evenimentele“ legate de 25 decembrie si de zilele succesive sa faca parte din asa-numita „Festivitate a luminii de iarna“ (Winter Light Festival). Autoritatile considera ca sarbatoarea crestina are o rezonanta prea mare, care dezavantajeaza celelalte religii. Ca atare, obiectivul lor este de a nu mai vorbi de Craciun.

Știre preluată de pe www.RadioFiladelfia.ro
dumnezeu exista!
Ce trist e sa vezi cum lumea din jur cum nu-L accepta pe Creatorul, Dumnezeul cel Sfant! E trist cand vezi lumea batantdu-si joc de El!Cate a suferit pentru noi!
E greu sa fi crestin adevarat intr-o societate ce se indeparteaza tot mai mult de Dumnezeu, care se declara tot mai ateista! Dar slavit sa fie Domnul pentru toate, laudat sa-I fie Numele! Sa ne dea El putere sa luptam lupta cea buna, sa ne sfarsim alergarea, caci la sfarsit vom primi rasplata! Satan lupta cu putere, dar Domnul este mai puternic, si pe ceice Il iubesc si El ii iubeste si ii ajuta. Sa-L propovaduim peste tot, sa vorbim despre El in locurile cele mai intunecoase! Caci acolo este nevoie ca El sa fie vestit, si daca noi ii chemam numele, El raspunde! Amin! Caci El exista! Amin! Domnul sa ne ajute, caci El este stanca cea tare, care nu se clatina! Laudat sa fie Domnul, in veci de veci, amin!
Adăugat în 02/01/2009
exista dumnezeu!!!
adevarat este ce spune biblia:boul si magarul isi cunosc ieslea si stapanul dar omul nu il mai recunoaste pe Dumnezeul suveran si creiator!vai ce grea osanda v-a veni peste acesti oameni!D-l sa ne pazeasca si pe noi de apostazie!
Adăugat în 04/01/2009
Biblia spune
Venirea Domnului este aproape:"...căci nu va veni<<( Ziua Venirii Domnului)>> înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă,"
(2 Tesaloniceni 2:3)
Adăugat în 22/01/2009
Opțiuni