Credinţa, între pasiune şi rutină
Adăugată de user necunoscut in 05/11/2009, citită de 3.092 ori
Autor: Nicolae Geanta, Categorie: Anunțuri
Credinţa, între pasiune şi rutină
Sub sintagma "Credinţa, între pasiune şi rutină", grupul de tineri "Emanuel" (Biserica Penticostală "Emanuel" Câmpina), organizează o seară specială pentru dedicare în slujba Domnului, vineri 06 noiembrie 2009.
Păstorii Franco Petrone, Nicu Mărgăian, Duţu Mărgăian, Tică M., Sami Rus, George Uiuiu, Mitică Huţanu, Nicolae Geantă şi grupurile de laudă "Emanuel", din Câmpina şi Ploieşti, vor motiva credincioşii să "simtă cerul deasupra capului". Vrei ca focul pasiunii să fie mereu aprins? Vino la Biserica Penticostală "Betel", Calea Doftanei, nr. 112 B, Câmpina. Vineri la 19,00.
Rugăciune
Sunt unul dintre membri fondatori ai Biserici Penticostale Vulcan ,Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie frumoasă 4 copiii şi o soţie minunată.Am trecut prin momente grele de sănătate în anul acesta dar acum mă simt mai bine.Pentru că am avut o boală care mi-a afectat psihicul am avut probleme cu un lider al Biserici şi am aflat că suntem daţi afară din Biserică.Acum cu ajutorul Domnului fregventăm o Biserică Baptistă,copiilor le este greu să se acomodeze aici.Vâ rugăm să vă rugaţi pentru noi.Şi dacă aveţi un sfat sau o descoperire de la Dumnezeu contactaţi-mă la tel.0740237958. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Adăugat în 18/11/2009
Pace frate Sorin
IN situatia in care te afli doar Dumnezeu mai poate lucra..la oameni nu poti apela ca te scot din biserica..azi maine trebuie sa platim sa intram in biserica..

Cea ce trebuie tu sa faci este sa pui inaintea Domnului acest lucru...

Sincer iti spun ar fi mai bine sa te muti intro biserica unde se acepta lucrarea Duhului Sfant ca daca o sa te "ofilesti" rau de tot...
Adăugat în 20/11/2009
2009-11-20
Să te rogi Domnului să îţi dee pace şi iartă pe oricine şi cine nu te caută sau fac pe supăraţi să numai stee în conducere pînă nu iartă cum a iertat Hristos şi nu-L va vedea pe Dumnezeu.Slujeîtei Domnului cu toată familia.
Adăugat în 20/11/2009
Frate SORIN rămâi la BAPTISTI. Nu le e ruşine de Dmnezeu să vă dea afară,acei ce au făcut aşa ceva să se lase de pastoraţie ,că ISUS nu are pe nimeni de aruncat , Ci numai deavolu ajutat de ......
Adăugat în 23/11/2009
Opțiuni