Resursecrestine.ro implineste 3 ani
Adăugată de user necunoscut in 21/11/2008, citită de 2.506 ori
Autor: echipa resursecrestine.ro, Categorie: Resurse Creștine
Resursecrestine.ro implineste 3 ani

Pe data de 21 noiembrie 2005 a fost inregistrat domeniul www.resursecrestine.ro si de atunci au trecut trei ani. Au fost ani care ne-au unit ca si echipa, ani care ne-au apropiat de Dumnezeu si ne-au ajutat sa intelegem ca munca pentru El e ceea ce ramane indiferent de circumstante.

Ne bucuram ca in acesti ani ne-ati fost alaturi, ne-ati incurajat si ati ajutat la cresterea acestui site prin sugestii, adaugarea de materiale sau prin acordul dumneavoastra pentru postarea pe site a atator resurse de nepretuit. Vrem sa multumim pe aceasta cale tuturor celor ce au ajutat, intr-un fel sau altul, la cresterea si mentinerea in functiune a site-ului resursecrestine.ro.

Vrem ca tot ceea ce se face prin acest site sa fie doar spre slava Mantuitorului nostru si asa sa ramana atata timp cat Dumnezeu va ingadui existenta lui.

Va multumim pentru ca ati purtat in rugaciunile voastre site-ul si ca in continuare va veti ruga pentru propasirea lucrarii. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor colaboratori vrem sa dam site-ului alta infatisare, sa adaugam functii noi si sa facem site-ul mai usor de folosit si mai util. Rugati-va pentru noi ca Dumnezeu sa ne ajute. Ne rugam ca site-ul sa ramana in continuare neutru si in afara oricaror polemici de orice fel, astfel ca cei care il cauta pe Dumnezeu sa gaseasca aici o oaza de Adevar si bucate sufletesti atat de necesare in vremurile pe care le traim.

"Încolo, fraţilor, fiţi sănătoşi, desăvârşiţi-vă, îmbărbătaţi-vă, fiţi cu un cuget, trăiţi în pace, şi Dumnezeul dragostei şi al păcii va fi cu voi." 2 Corinteni 13:11

Cu deosebita pretuire,
echipa resursecrestine.ro


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
LA MULTI ANI IMPREUNA CU DOMNUL SI EL SA VA RASPLATEASCA CU VIATA VESNICA. GOD BLESS YOU.
Adăugat în 22/11/2008
Felicitari!!
Adăugat în 22/11/2008
O incurajare pentru echipa
Dumnezeu sa rasplateasca daruirea voastra!
Si sa binecuvanteze tot timpul care va mai fi dedicat acestei marete lucrari!
Adăugat în 22/11/2008
MULTUMIRE!!!
-MULTUMESC PE ACEASTA CALE TUTUROR CELOR DE LA (RESURSE CRESTINE!)PENTRU BOGATELE (SERVICII DIVINE PE CARE LE TRANSMIT PE CALEA SATELITILOR.MA BUCUR FOARTE MULT PENTRU DUMNEAVOASTRA!ESTE UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE AM DECIS SA AM SI EU COMPIUTER, LA MULTI ANI!
Adăugat în 22/11/2008
Felicitari pentru tot ceea ce a-ti realizat.Domnul sa va binecuvinteze in continuare.
Keep up the good work!
Adăugat în 22/11/2008
Fiti binecuvantati!!!
La multi ani, alaturi de Domnul Isus! Sunteti o mare binecuvantare pentru mine si nu pot decat sa va multumesc din inima pentru tot ce faceti ca acest site sa existe! Va sustin mereu in rugaciunile mele si doresc ca Domnul sa primeasca toata slava prin toate materialele postate aici. Ii multumesc din suflet Domnului ca existati! Fiti binecuvantati din plin!!!
Adăugat în 22/11/2008
Felicitari si multi ani inainte!Va doresc sa continuati cu ceea ce faceti la acest site, fie ca Domnul sa va binecuvanteze si sa simtim cu totii si mai mult prezenta lui in fiecare zi! Amin
Adăugat în 23/11/2008
Dumnezeu sa fie cu voi
va doresc dintr-o inima de crestina multi ani binecuvantati ,cu incredintare de la Dumnezeu pentru inaintarea si desavarsirea credintei in Isus Hristos prin acest site si nu uitati Dumnezeu este cu noi ,cu toti care il proslavim si il slavim,El ne v-a darui viata vesnica si acestui site la fel ,fiti binecuvantati .
Adăugat în 23/11/2008
Pace!
"Iata,Dumnezeu este izbavirea voastra,veti fi plini de incredere,si nu va veti teme de nimic;caci Domnul Dumnezeu este taria voastra si pricina laudelor voastre si El v-a mantuit.Laudati pe Domnul,chemati Numele Lui,vestiti lucrarile Lui printre popoare,pomeniti marimea Numelui Lui!Cantati Domnului,caci a facut lucruri stralucite:sa fie cunoscute in tot pamantul!" Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca cu viata vesnica pentru tot ce ati facut!!! Fiti binecuvantati!
Adăugat în 01/12/2008
Fiti binecuvantati!
la multi ani!Dumnezeu sa va rasplateasca faptul intr-un mod asa de minunat duceti cuvantul lui Dumnezeu in intraga lume pe acest site.Dumnezeu sa va ajute si in continuare!Dumnezeu sa va binecuvanteza!
Adăugat în 01/12/2008
Felicitari
Felicitari tuturor celor ce participa pe acest site de resursecrestine!!!Domnul sa va binecuvinteze pntru ca pri acest site duceti Cuvantul Domnului care este o hrana cu adevarat ptr.cei pierduti si celor ce ce sunt cu Domnul sufleteasca si care ii inbarbateaza cu adevarat in armura Cuvantului Celui Atotputernic,in intreaga lume care viziteaza acest site.Domnul sa va intareasca mai mult prin tot cea ce faceti!!!!!
Adăugat în 02/01/2009
Domnul sa va intareasca in lucrarea voastra si sa va binecavanteze ! Amin!
Adăugat în 06/02/2009
Este o adevarata binecuvantare acest site.Locuim pe una din marginile indepartate a pamantului-Brisbane Australia si pentru multi credinciosi romani a fost un mare har sa descopere atata material spiritual in limba romana.Sa va tina Domnul cu sanatate ca mare lucrare de zidire sufleteasca ramane in urma.Sa fiti binecuvantati cu pretuire Nelu si Simida istrate
Adăugat în 08/05/2009
Opțiuni