Bani, mancare si alcool pentru uciderea de crestini
Adăugată de user necunoscut in 19/11/2008, citită de 1.736 ori
Autor: Valerian Jurjea, Categorie: Anunțuri
Bani, mancare si alcool pentru uciderea de crestini
Extremistii hindusi ofera recompense in bani, mancare si alcool grupurilor care se angajeaza sa ucida crestini sau sa distruga locuintele acestora din statul indian Orissa.


Mai multe grupari extremiste de hindusi din India ofera recompense celor care vor ucide crestini, sustin asociatiile de voluntari din estul Indiei.

"Pretul vehiculat pentru uciderea unui preot crestin este de 250 de dolari americani", a declarat Faiz Rahman, presedintele unei organizatii care a construit mai multe orfelinate in statul Orissa, din estul Indiei, citat de The Times.


Declaratia lui Rahman a fost confirmata de un purtator de cuvant al Consiliului Crestin din India. "Se ofera recompense pentru a ucide si pentru a distruge biserici sau proprietati crestine. Pe langa bani, li se ofera lichior strain, carne de pasare, de berbec si arme. Li se mai ofera petrol si kerosen", a anuntat acesta.


Potrivit Bisericii Catolice din Orissa, 67 de persoane de confesiune crestina au murit numai in ultimele trei luni, in urma agresiunilor puse la cale de grupurile hinduse.


"Conflictul se desfasoara dupa un plan care urmareste "alungarea" crestinismului din districtul Kandhamal, pentru fondarea Statului Hindus", se arata intr-o scrisoare semnata de un grup de episcopi din Orissa, destinata guvernului indian.


In zona respectiva exista 36 de milioane de locuitori. 94% dintre acestia sunt hindusi, iar crestini sunt doar 2%. Primul incident grav a avut loc in 1999, cand un misionar australian si fiii sai au fost arsi de vii de catre un grup hindus.

Știre preluată de pe www.ziare.com
Domnul cu toti misionari
Eu nici nu ma gandeam la astfel de manifestari din partea umanitai indiene
Eu vreau sa plec misionar, dar inca nu stiu unde, acum am 15 ani dar pana la 25 cand ma gandeam sa plec; atunci am sa gasesc un loc. Imi pare rau de lumea asta plina de desartaciuni si goana dupa vant. Astept sfarsitul lumi mai mult ca orice.spre ca Dumnezeu sa binecuvanteze orice persoana care-L propavaduieste.Domnul sa fie cu voi toti Amin
Adăugat în 21/11/2008
dragostea
SA.NERUGAM.SA.FIM.PLINI.DE,DRAGOSTE, SI.ASA.CA.DOMNUL.ISUS.HRISTOS.EMANUEL
Adăugat în 25/11/2008
Opțiuni