Kim Kyung II
Adăugată de user necunoscut in 16/11/2008, citită de 1.650 ori
Autor: Administrator, Categorie: Anunțuri
Kim Kyung II
La inceputul anului 1997, tanarul Kim Kyung II si fratele sau au traversat granita din Coreea de Nord in China. Anul urmator, el a intalnit un pastor, a devenit crestin si s-a alaturat unui grup de studiu biblic. Sub calauzirea acestui pastor, Kyung II a ajutat refugiatii din Coreea de Nord si a inceput cu ei studii biblice, in regiunea Chengdou. Mai tarziu, s-a implicat in trimiterea refugiatilor in Coreea de Sud.

Kyung II a fost supraveghetorul unei locatii secrete, care adapostea peste 70 de refugiati. Atunci cand un mare numar dintre ei au fost arestati de catre politia chineza, el a fugit cu cei care au mai ramas spre granita chino-mongoleza. Din nefericire, Kim si sotia au fost prinsi, restul grupului continuandu-si drumul prin desert. In lipsa calauzei, acestia au ratacit timp de doua zile si in final au trecut granita in Mongolia, au ajuns la Ambasada Coreei de Sud si au primit aprobarea de a intra in aceasta tara. Kim si sotia au fost trimisi in Coreea de Nord si intemnitati. Sotia lui insarcinata a fost lovita in stomac, lovitura care i-a pricinuit avortul. In inchisoare multi colegi-detinuti l-au recunoscut, dar l-au protejat si s-au purtat ca si cum nu-l mai vazuse niciodata. Astfel, autoritatile n-au putut realiza cat de mult a fost implicat in ajutorarea refugiatilor, asa ca a fost eliberat dupa o perioada scurta de detentie.

Kyung isi aminteste ca aceia care i-au ascuns identitatea, pe cand era in inchisoare prima data, l-au rugat sa lucreze mai mult si sa spuna lumii intregi despre situatia lor.
Sotia lui Kim a fost eliberata la scurt timp dupa avort si impreuna cu membrii altei familii a reusit sa ajunga in Coreea de Sud. Dupa eliberarea sa, Kyung II a trecut din nou in China, a lucrat intr-o alta locatie secreta si a continuat sa dirijeze refugiatii spre Coreea de Sud. In anul 2002, in aprilie, a fost prins de politia chineza, de atunci este arestat in China si este programat sa fie trimis in Coreea de Nord, atunci cand isi ispaseste pedeapsa. Acum, toata familia lui locuieste in Coreea de Sud. Rugati-va pentru Kim Kyung, ca el sa nu fie trimis inapoi in Coreea de Nord unde, cu siguranta, va fi executat.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
admiratie
...oameni de care lumea nu era vrednica.
Adăugat în 16/11/2008
Ma intreb cum voi sta in cer langa asa oameni, adevarati eroi ai credintei...devotamentul meu pentru Christos paleste pe langa devotamentul lor......
Adăugat în 17/11/2008
ganduri
...si cand te gandesti ca el era in siguranta,...si cand te gandesti ca era asa tanar,...si cand te gandesti ca era proaspat casatorit,...si cand te gandesti ca astepta un copil...toate acestea le-a dat la o parte, pentru el Domnul Isus era mai important decat tot. Astfel, a intrat in lucrare cu toata puterea si finalul il vedem. Cred ca putem si noi sa-l purtam in rugaciune pentru ca cei in cauza sa nu il trimita in Coreea de Nord unde cu siguranta va fi executat in mod public pentru ca altii sa nu mai incerce.
Adăugat în 17/11/2008
Ce poate face Dumnezeu in viata celui ce se aseaza pe altar!!!Marturia adusa despre acest tanar esta dovada curajului dat de Dumnezeu.El sa fie slavit pentru astfel de oameni care ne slujesc drept marturie si sa miste inimile noastre ca sa ne rugam pentru ei.
Adăugat în 18/11/2008
Opțiuni