Familia pastorului Zhang este tintita de autoritati in China
Adăugată de user necunoscut in 14/11/2008, citită de 2.419 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Familia pastorului Zhang este tintita de autoritati in China
Potrivit rapoartelor Asociatiei China Aid, familia pastorului Zhang “Bike” Mingxuan continua sa fie tinta autoritatilor. In amiaza zilei de 16 octombrie, in timp ce pastorul Zhang era plecat de acasa, aproximativ 15 oficiali ai Public Security Bureau (PSB) au dat buzna in locuinta inchiriata a acestora si au inceput sa le arunce lucrurile in strada. Sotia pastorului, Xie Fenglan i-a telefonat fiului sau Jian pentru ajutor iar cand acesta a sosit, a gasit autoritatile lovind-o pe mama lui si imobilizand-o la pamant. Cand a incercat sa o protejeze de lovituri, Jian a fost batut cu bare de fier. Sunand la serviciul de ambulanta, femeia a fost informata ca le este interzis sa actioneze in favoarea vreunui membru al familiei Zhang. Aceasta a telefonat apoi celuilalt fiu al sau, Chuang iar acesta a fost de asemenea batut cand a ajuns. Se pare ca Jian a fost dus de catre un prieten la spital, unde si-a recapatat cunostinta dar s-ar putea sa nu mai vada niciodata cu ochiul drept. Cei doi frati au parasit spitalul deoarece erau supravegheati de oficialitatile PSB. Ei continua sa fie amenintati si avertizati sa nu paraseasca apartamentul lui Chang pana in momentul in care o festivitate organizata de tatal lor pe data de 20 octombrie va lua sfarsit.


Se pare ca pastorul Zhang a fost detinut de autoritati. Politia a folosit recent gramezi de gunoi pentru a bloca accesul in biserica unde acesta predica. Sotia lui a fost evacuata din casa si locuieste impreuna cu familia unui alt pastor deoarece hotelurile refuza sa o gazduiasca.


Rugati-va pentru familia Zhang in momentele lor de suferinta pentru credinta in Hristos. Rugati-va pentru incetarea atacurilor asupra crestinilor chinezi ( 2 Tesaloniceni1:3-4)

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni