Pastor omorat in Sri Lanka
Adăugată de user necunoscut in 10/11/2008, citită de 2.365 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Pastor omorat in Sri Lanka
Potrivit cu National Christian Evanghelical Alliance, pastorul bisericii Elohim Gospel Church din Orugodawatte, Sebamalai Gunesh (33 ani) a fost gasit mort in data de 8 octombrie. Pastorul a fost dat disparut in 6 octombrie, cand nu s-a mai intors acasa de la un serviciu divin care a avut loc in orasul Kadawatha. De asemenea, fratele pastorului Gunesh a fost gasit decedat intr-o locatie apropiata.


Cereti-I Domnului sa o sprijineasca in mijlocul necazului pe sotia pastorului, pe baiatul ei de 4 ani si pe fetita de 2 ani. Rugati-va ca cei ce sunt responsabili pentru aceste atacuri sa se caiasca si sa gaseasca salvarea, exact ca Pavel. Rugati-va pentru intelepciunea si protectia celor care Il slujesc cu mari riscuri pe Domnul in Sri Lanka.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Ma voi ruga pentru cei din Sri Lanka!DUMNEZEU SA-I BINECUVINTEZE SI SA LE DEA PUTERE!Pentru cei ce nu-L cunosc pe Domnul,ma voi ruga ca El sa li se faca de cunoscut!
Adăugat în 11/11/2008
si grupul nostru de fete ne vom ruga pt cei din Sri Lanka,,Dumnezeu sa aibe mila si sa lucreze,,,sa-i rasplateasca pe toti cei care,cu pretul vietii,au slujit pe Domnul si pe cei care acuma o fac,Domnul sa fie cu voi,,sa va sprijineasca pe toti,,Numele Celui Prea Inalt sa fie laudat in veci de veci AMIN
Adăugat în 11/11/2008
Opțiuni