Ne apropiem de final ?
Adăugată de user necunoscut in 30/10/2008, citită de 2.760 ori
Autor: liuname, Categorie: Internațional
Ne apropiem de final ?
In vreme ce astronomii sunt ocupati cu identificarea unor planete locuibile, biologii si ecologistii incearca sa mai salveze ce mai poate fi salvat. Un nou raport al World Wide Fund for Nature (WWF) avertizeaza asupra scaderii rapide a resurselor naturale si muta data la care planeta ar trebui evacuata, in viitorul apropiat. Se pare ca doar doua decade ne mai separa de dezastrul final.


Nu impactul cu un asteroid urias sau inversarea polilor vor pune capat existentei Pamantului, ci chiar influenta oamenilor asupra planetei, care a ajuns la epuizare.
Daca nu se va gasi o solutie viabila pentru incetinirea acestor efecte dezastruoase, singura solutie este mutarea pe alta planeta mai devreme de 2030, anul pana in care resursele vor mai face fata necesitatilor unei populatii in crestere. Insa dupa aceasta data va trebui sa gasim noi resurse de exploatat. Desi astronomii efectuaza cercetari asidue, pana in prezent nu a fost identificata nicio planeta care indeplineste conditiile minime necesare existentei si intretinerii vietii terestre.

Acestea sunt solutiile oamenilor la probleme planetei. Noi dorim solutiile Lui Dumnezeu. Maranata.

Știre preluată de pe liuname.wordpress.com
despre sfarsit
Nu prea cred ca va mai exista anul 2030!! Cel putin lumea, asa cum este azi, nu va mai fi in 2030!

Ca si crestin, cand am vazut anuntat pe toate canalele media ca se doreste infiintarea unui GUVERN MONDIAL, care sa rezolve criza mondiala cu care se pare ca ne confruntam, am inteles ca in foarte scurt timp Scripturile se vor implini: orice guvern are si un presedinte, iar un guvern mondial... va avea deci un presedinte mondial sau printul lumii... sau anticristul!! Dupa iminenta ridicare a sa la putere vor mai fi doar 7 ani pana la a doua venire a lui Isus!

Cei ce iubesc pe Domnul vor fi rapiti la cer inainte de ridicarea la putere a anticristului! Vor fi luati din aceasta lume fizic, in trup si nu vor asista la ororile ce vor urma! Vedeti Matei, cap. 24 (din Noul Testament).
Adăugat în 02/11/2008
vono Doamne Isuse
In toata lumea se vede o nesiguranta un forfot ci toti pun intrebarea oare ce se va intimpla ,noi cu toti stim caci asteptam o zi ci acea zi e foarte aproape ,eu cred caci Biserica va avea de rabdat putin insa nici decum persecutiile anticristului ,Dumnezeu nu-si va lasa pe cei alesi de el pe mina unui anticrist,apocalipsa 3:10 spune clar caci noi vom fi paziti de ziua incercari ,Domnul ne pregateste in vremurile acestea .
Adăugat în 03/11/2008
Hmmm ...
Eu propun sa lasam pronosticurile la o parte si la fel si ideile nastrjnice ca va fi in asa fel sau in asa fel. Ca si crestin, eu trebuie sa traiesc ca si cum m-as intalni azi cu Domnul si sa ma pregatesc pentru aceasta viata ca si cum as mai avea de trait 1000 de ani. Noi trebuie sa fim echilibrati !
Adăugat în 04/11/2008
asa e
suntem prea "mici" ca sa stim cati ani sau cum va veni sfarsitul.noi ar trebui sa fim echilibrati si in credinta multa si sa incercam sa fim placuti lui D-ZEU cred ca asta ar trebui sa ne preocupe pe noi cel mai mult.nu cand si cum va fi sfarsitul.nici Isus nu a stiut cand va veni sfarsitul dar mai noi.D-zeu a zis veti vedea semnele dar nici atunci nu va veni sfarsitul! cred ca mai avem multe de vazut si de trait.sa fie insa spre slava noastra si spre inaltarea noastra.Domnul sa ne ajute!!!!
Adăugat în 15/11/2008
vorbe
cred ca toate sint numai vorbe (politica)....sa mai preconizat sfirsitul in anul 2000...si nu a venit...pentru ca va veni cind nu ne asteptam.....
cum am citit mai sus ... \"Ca si crestin, eu trebuie sa traiesc ca si cum m-as intalni azi cu Domnul si sa ma pregatesc pentru aceasta viata ca si cum as mai avea de trait 1000 de ani. Noi trebuie sa fim echilibrati !\"asta trebuie sa ne ingrijoreze .....
Dumnezeu sa ne ajute pe toti
Adăugat în 11/12/2008
Opțiuni