Frati in Domnul, rugati-va pentru nefericita America!
Adăugată de user necunoscut in 22/10/2008, citită de 2.505 ori
Autor: Lucratori-Romani.ro, Categorie: Diverse
Frati in Domnul, rugati-va pentru nefericita America!
Situatie mai grea decat aceasta nu a mai traversat niciodata America. Si aceasta pentru ca acum este in mod deosebit la nivel spiritual. Cei care pana mai ieri erau “leganati” cu vorba ca sunt “stapanii lumii” iata ca acum este “stapana lumea” peste ei. Au inceput sa cada “mastile” rand pe rand, zi dupa zi. “Monstrii” cu aparente umane au inceput sa dantuie la lumina zilei si sa isi fluture legaturile “conjugate” de ani de zile la intuneric. In lumea “buna” sunt si “biserici crestine” cu “pasaport” de Ghe Hinom, colt cu… Marea Mortii. Necuvantatoarele se “retrag” “rusinate” si “dezgustate” de practicile unor bipede de pe ramura superioara a creatiei. Cel mai puternic “stat” al lumii este in degringolada, gata de implozie. Si aceasta pentru ca in mod deosebit din interior este subminat. Societatea de “consum” i-a epuizat pe co-pamantenii nostri.


Va amintiti ca in Geneza, inainte de catastrofa care s-a abatut asupra celor cinci cetati din sudul Marii Moarte, Domnul i S-a aratat lui Avraam, caruia i-a spus: “Strigatul impotriva Sodomei si Gomorei s-a marit, si pacatul lor intr-adevar este nespus de greu” (Geneza 18:20). Apoi, dupa evenimentele din Sodoma, “Domnul a facut sa ploaie peste Sodoma si Gomora pucioasa si foc de la Domnul din Cer” (Gen. 19:24).


Ce ziceti, nu cumva ati inceput sa va temeti pentru America? Nu cumva, asemenea rudei lui Avraam (”tatal celor credinciosi”), urmeaza sa fie scosi si credinciosii contemporani cu noi dintr-o lume in care se pare ca va veni foarte curand prapadul? S-ar putea numi aceasta Rapirea Bisericii inainte de Necazul cel mare? Pentru ca si noi am ajuns intr-o masura sa ne chinuim sufletele intr-o lume din ce in ce mai degenerata.


Daca pana mai ieri o “gramada” de “experti” il tot criticau pe actualul presedinte, sa vedem, eventual, pe ce “crestin” vor mai critica dupa apropiatele alegeri! Auziti ce potop de batjocuri se revarsa in continuare asupra celei care este “taxata” ca fiind penticostala? Despre cel care poarta printre altele si numele fratelui lui Abel, ce sa mai zicem? Il umilesc in toate modurile posibile. Pe cine credeti ca ar prefera Dumnezeu dintre cei 2+2? Durerea este ca il va aseza pe “tron” pe cel care este dupa inima poporului. Si aceasta pentru ca nu mai are alternativa.


O, de ar auzi si supercivilizatii de peste ocean Glasul Domnului din 2 Cronici 7:14. Unii vor zice ca acolo era vorba despre Solomon, care s-a dus, iar urmasii acestuia NU “L-au primit” pe Adevaratul Domn, ci se inchina altuia…


“Inca putina, foarte putina vreme” si “Cel ce vine va veni, si nu va zabovi…” (Evrei 10:37)

Știre preluată de pe www.lucratori-romani.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni