Conferinta pentru Parinti la Timisoara
Adăugată de user necunoscut in 20/10/2008, citită de 1.413 ori
Autor: Beni Lup WorldTeach, Categorie: Evenimente
Conferinta pentru Parinti la Timisoara
"CUM SA NE CRESTEM COPIII"Timisoara, 18-20 Noiembrie 2008 INVITATIE

Asociatia WorldTeach, specializata in predarea de seminarii si instruirea liderilor pentru predare, va pune la dispozitie intre 18 si 20 Noiembrie a.c. posibilitatea de a participa la un seminar care va schimba nu numai viata dumneavoastra, a celor din jur ci chiar relatiile din societatea in care traim. Tratand un subiect deosebit de important pentru zilele noastre, Phil Tuttle, Presedintele Walk Thru the Bible, alaturi de alti comunicatori de seama din Statele Unite va preda la Timisoara, pentru Liderii Crestini si pentru cadrele didactice, pentru parinti si pentru tineri care se confrunta cu alegeri care le vor marca vietile, cursul "Portretul Biblic al Cresterii Copiilor". Participantii vor asista la predarea cursului apoi vor parcurge impreuna tehnici de predare a materialului, vor primi materialul tradus si vor putea apoi la randul lor sa il predea altora fie sub forma de predici, fie sub forma de curs, studiu Biblic, dezbateri, prelegeri, potrivit cu nevoile specifice. Fiind proiectat intr-un format excelent si de o calitate deosebita, bazat pe principii Biblice clare, cursul trateaza printre altele, urmatoarele subiecte:


- Alegerile
- Deciziile
- Consecintele
- Compasiunea
- Consecventa


Va invitam sa participati alaturi de lideri din cadrul Aliantei Evanghelice Europene si alti lideri crestini din Diaspora, la acest eveniment de seama care va fi organizat la Timisoara in zilele de 18, 19 si 20 Noiembrie.
In cadrul conferintei se vor analiza si metodele si strategia de colaborare in Europa, pentru atingerea acestui continent cu Evanghelia.


Nu pierdeti aceasta ocazie! Pentru informatii si inscrieri puteti contacta pe Beni Lup, Email: [email protected] Telefon: 0556-809411Mobil: 0744-797611 sau 0740-353 959


Slujind impreuna,Beni Lup si Echipa WorldTeach
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni