Advocates Romania - Restaurarea Sistemului Juridic
Adăugată de user necunoscut in 20/10/2008, citită de 1.390 ori
Autor: Beni Lup, Categorie: Evenimente
Advocates Romania - Restaurarea Sistemului Juridic
In perioada 06 Oct - 12 Oct. ac, la Washington DC a avut loc Convocarea Globala a Advocates International, la care au participat pentru prima data un numar record de 1.000 de juristi Crestini (Judecatori, Procurori, Avocati, Profesori de Drept, Consilieri). Din partea Romaniei au participat un grup de Juristi tineri, cu viziune si dorinta de a transforma sistemul juridic din Romania.

S-a manifestat dorinta juristilor din diferite tari de a beneficia de suportul legal si moral al colegilor Crestini din Romania.
S-au constituit mai multe Grupuri de Interventie la nivel Global, Romania fiind parte activa a acestora. Grupurile formate sunt: Libertate Religioasa, Pace si Reconciliere, Dreptate pentru cei Saraci, Protectia Vietii, Dreptul Familiei si Comunitatilor Umane, Integritate si Suprematia Legii.

Beni Lup a fost ales in Bordul European al Advocates Europe, si a prezentat viziunea Advocates Romania pentru restaurare, integritate si impact. De asemenea au fost prezentate initiativele Juristilor Crestini Romani si actiunile care s-au desfasurat pana in prezent sub egida Asociatiei "Rule of Law".


Ne rugam ca Domnul sa ne faca Vocea Sa in sistemul juridic din lumea aceasta!

www.advocates.ro
www.worldteach.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni