Musulmanii devasteaza o biserica si cer interdictie
Adăugată de user necunoscut in 25/09/2008, citită de 2.057 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Musulmanii devasteaza o biserica si cer interdictie
In 17 august, un grup de musulmani au luat cu asalt o biserica din Cipayung, Indonezia. Aproximativ douazeci de membri ai bisericii, impreuna cu pastorul Chris Ambessa s-au adunat pentru a celebra Ziua Independentei Indoneziei cand o multime furioasa s-a strans in afara bisericii. In ciuda efortului de a-i tine afara, multimea a intrat cu forta si a rasturnat mobilierul. Crestinii au fost izgoniti in strada si avertizati sa nu se mai intoarca pentru alte servicii divine. Multimea a inaltat apoi bannere in oras prin care solicitau interdictia bisericilor si a serviciilor religioase.


Pastorul Ambessa,care gazduia serviciile divine in locuinta lui in ultimii 12 ani, a construit recent un etaj pentru a face fata congregatiei in crestere. Pe data de 3 iulie, civilii din Cipayung i-au ordonat sa demoleze ceea ce a construit iar in data de 13 iulie, in urma plangerii vecinilor si a lipsei unei autorizatii, pastorului i s-a cerut sa inceteze orice activitate religioasa pentru o perioada de timp nestabilita.


Rugati-va pentru pastorul Ambessa si pentru crestinii din Indonezia. Rugati-va ca serviciile divine ale bisericii sa continue, in ciuda obstacolelor. Rugati-va ca prin acesti crestini sa rasune sentimentul lui Petru si ei sa ramana in ascultare de Dumnezeu, indiferent de ceea ce spun oamenii (Fapte 5:29).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni