O tanara poeta a plecat in vesnicie !
Adăugată de user necunoscut in 20/09/2008, citită de 2.016 ori
Autor: BenHur, Categorie: Anunțuri
O tanara poeta a plecat in vesnicie !
Rus Angela Lucia, o tanara de 24 de ani, una dintre poetele care a adaugat poezii pe acest site, a plecat in vesnicie in data de 28 iulie 2008, la varsta de 24 de ani.


Fratele ei ne relateaza mai multe despre ea: Luci s-a nascut cu o boala genetica distrofie musculara progresiva si de mica ea nu a putut sa umble fiind doar in carucior, dar in ultimul timp nu a mai putut sta nici in carucior ci numai in casa aproape tot timpul in pat. Ea, in scurtele minute cand era sculata din pat lucra la calculator si canta la orga dar in ultimele saptamani nu mai putea canta nici la orga ca la inceput, dar totusi s-a straduit mult sa-mi faca o surpriza de ziua botezului meu care a avut loc pe 27 Iulie, numai cu o zi inainte de a muri. A facut in ultima saptamana mult efort si le-a trimis la verisori nostri o cantare compusa de ea, ca sa o invete, sa mi-o poata canta la botez si mi-au cantat-o dar ea... nu a mai putut sa mi-o cante impreuna cu ei . Botezul a avut loc dupa masa de la ora 16. Am facut poze inainte de a pleca si cu ea, si nu era asa de grav in schimb, cand am venit de la biserica n-a mai putut vorbi decat in soapta. Parintii au plecat cu ea imediat la spital in Oradea unde au si internat-o imediat la reanimare. Dimineata insa pe la ora 5:30 au externat-o si la 6:30 a trecut la Domnul.

Pe aceasta cale, site-ul resursecrestine.ro doreste ca mangaierea Lui Dumnezeu, Cel pe care Lucia L-a slujit cu atata drag, sa fie peste familia ei. Cei care doresc pot lasa aici mesaje de incurajare pentru dansii.


Cateva din poeziile Luciei le puteti gasi AICI

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Desi Luci s-a nascut cu un trup bolnav, a stiut sa multumeasca Domnului si pentru suferinta ei, si m-a invatat ca "de jos, din suferinta se vede mai bine cerul"..ea a fost cel mai bun exemplu pentru mine in viata.
Un gand de mangaiere pentru familia ei l-am gasit in una dintre poeziile ei:

"Ce poti sa faci?

Ce poţi să faci atunci când totul
Se năruie în jurul tău
Când disperarea te cuprinde
Şi te apasă tot mai greu.
Ce poţi să faci?… Isus îţi spune:
Orice vei pierde, nu uita
Căci nu-i de preţ nimic în lume
Decât să fii în voia Mea!

Ce poţi să faci atunci când boala
E tot mai grea în trupul tău
Când nu mai ai nici o speranţă
Şi te gândeşti la tot ce-I rău.
Ce poţi să faci? … Isus îţi spune:
Dă-mi azi îngrijorarea ta
Şi-ncrede-te; căci tot ce-I bine
Să ştii, cu drag, Eu îţi voi da.

Ce poţi să faci atunci când moartea
Viaţa ta vrea să o ia
Când cei din jur îţi plâng de milă
Şi totul e-o povară grea.
Ce poţi să faci?… Isus îţi spune:
Încrede-te în Mine azi
Şi crede că-n ziua de mâine:
Cu Mine tu vei fi în Rai.

Ce poţi să faci atunci când moartea
Te-a despărţit de cineva
Şi ai rămas doar cu-amintirea
Şi-n suflet cu tristeţe grea.
Ce poţi să faci?… Isus îţi spune:
Fii gata ca să-l întâlneşti
Pe cel care-a plecat odată
În cerul Domnului de veci."
Adăugat în 20/09/2008
Luci
Ma bucura faptul ca o fata ca Luci a slujit Domnului impotriva neputintei,ei,este un exemplu pt mine si pt toti cei care astazi sant sanatosi si pot sa-L slujeasca pe El fara prea multe eforturi.
Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta familie andurerata si sa aduca alinare in suferinta si durere.
Adăugat în 20/09/2008
Domnul sa binecuvinteze aceasta familie si sa traisca cu nadejdea ca intr-o zi o vor vedea din nou pe Lucia, o vor putea imbratisa, ea va putea merge pentru ca cand vom fi cu Domnul nu vom mai avea boli, defecte sau altceva, vom fi fericiti cu Domnul nostru...
Cu ce suntem noi mai buni, care putem sa mergem, putem umbla, putem face ce vrem noi??? Desi Lucia avea o boala care Domnul a lasato in corpul ei, ea a slujit pe Domnul ei mereu, chiar si in clipele cele mai grele din viata ei...
A fost si este un exemplu pentru noi toti
Adăugat în 25/09/2008
Opțiuni