Pastorul Bike a fost eliberat
Adăugată de user necunoscut in 11/09/2008, citită de 1.923 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Pastorul Bike a fost eliberat
Cu doua zile inaintea inceperii Jocurilor Olimpice ( 6 august),pastorul Zhang Bike Mingxuan a fost arestat inpreuna cu sotia sa si un cooperator, in China. Ca raspuns la acest arest, The Voice of the Martyrs si China Aid Association au inaintat o petitie pentru eliberarea celor trei crestini si pentru aducerea la cunostinta guvernului ca lumea crestina stie despre situatia lor.


Pastorul Bike este unul dintre cei mai mari evanghelisti din China, un lucrator care trece peste barierele religioase, imparte Biblii si literatura crestina si vorbeste despre Hristos minorilor, toate aceste actiuni fiind considerate ilegale in China comunista.


Pastorul Bike este dispus sa faca tot ceea ce biserica statala nu va face. El sustine toate lucrurile in care noi credem si a fost persecutat de guvernul Chinei pe nedrept! sustine Tom White, director executiv The Voice of Martyrs.


Dupa zile intregi de detentie, Dumnezeu a ascultat rugaciunea crestinilor si pastorul Bike a fost eliberat de sub custodia chineza. In momentul eliberarii, el era intr-o dispozitie buna si a adus multumiri tuturor celor care l-au sustinut in rugaciune si celor care au semnat petitia, aceasta fiind, in opinia lui, biletul sau eliberator!

Știre preluată de pe www.freepastorbike.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni