Natural vs. The Marker
Adăugată de user necunoscut in 02/09/2008, citită de 1.854 ori
Autor: Radio Elim NEWS, Categorie: Anunțuri
Natural vs. The Marker
Cunoscuti ca membrii ai fostei trupe Natural (Codlea - Brasov), Paul Mates si Andrei Prodan au inceput un nou proiect care se doreste sa fie un material adresat tinerilor, adoptand o atitudine nonconformista fata de conservatorismul muzical existent in mediul crestin actual din Romania.

Ei considera ca este mult mai benefic desfasurarea noului proiect sub alt nume decat cel sub care au activat pana acum: The Marker. Asta pentru ca au noi membrii precum Octav Capota pe care il stim din trupa KL.

Comparativ, Trupa The Marker abordeaza un stil mai dinamic, pastrand latura alternativa, prin care sa capteze atentia tinerilor, si in special a celor ce nu au tangenta directa cu un mediu crestin.

Paul Mates, Andrei Prodan si Octav Capota au inceput colaborarea sub numele de The Marker in urma cu cateva luni si in prezent lucreaza pentru a finaliza noul album care se afla acum in stadiul de 60%.

Ca sa sustina noua actiune, The Marker lanseaza pe 3 septembrie si un site nou: www.themarker.ro

Știre preluată de pe www.radioelim.ro
MUZICA CRESTINA?!?
NU CRED CA E NEVOIE SA LUMIFICAM MUZICA CRESTINA IN IDEA CA O SA ATRAGA PE CEI NECREDINCIOSI. NU IMI ADUC AMINTE CA IOAN BOTEZATORUL SAU DOMNUL ISUS SA ISI FI INDULCIT MESAJUL SAU SA IL FI FACUT MAI MULT PE PLACUL OAMENILOR CA SA II ATRAGA PE OAMENI. DIMPOTRIVA, CEEA CE II ATRAGEA PE OAMENI ERA FAPTUL CA INVATATURA LOR ERA DIFERITA DE CEA A FARISEILOR. NU INTELEG DE CE NOI INCERCAM SA FIM MAI MULT CA LUMEA.
TREBUIE SA NE TREZIM, SI SA NE DAM SEAMA CA DOAR PENTRU CA INTR-UN CANTEC CUVINTELE PAR CRESTINE, NU INSEAMNA CA ESTE UN CANTEC CRESTIN. CAND ASCULTI MUZICA, FARA CUVINTE, CE TE INDEAMNA SA FACI? SA DANSEZI SAU SA SLAVESTI PE DUMNEZEU?
Adăugat în 04/09/2008
E UN LUCRU BUN A TE OCUPA D LUCRURILE SPIRITUALE.I AM SPUS UNUI LAUTAR K DAK CANTA LUI D-ZEU PRIMESTE D 100 D ORI MAI MULT DECAT LA O NUNTA (BINECUVANTARI SPIRITOALE+ TOATE CELELALTE PE DEASUPRA) SUNT TINERI CU AFACERI D ACEIA CE SA MAI ZICEM
Adăugat în 06/09/2008
Opțiuni