Vladimir Pustan slujeste cu Florin Ianovici la Onesti
Adăugată de user necunoscut in 27/08/2008, citită de 2.735 ori
Autor: Timea, Categorie: Anunțuri
Vladimir Pustan slujeste cu Florin Ianovici la Onesti
Duminica 31 August, la slujba de dimineata (9:00 - 12:00), Vladimir PUSTAN si Florin IANOVICI vor sluji in Biserica Penticostala “Filadelfia” Onesti. Ei vor fi insotiti de grupul “Ciresarii”. Slujba de dimineata va fi o slujba de evanghelizare.


Știre preluată de pe www.stiricrestine.wordpress.com
ar trebui sa
ar trebui sa schimbam cuvintul "vor slujii" cu altele ; v-or predica, v-or cinta , v-or face stiu eu ce . pt ca amerge la amvon si a tinea o predica,care de multe ori lasa de dorit, dar sa presupunem ca predica o sa fie de 10 nu-i egal= slujire. multi astazi alearga sa fie in centrul atentiei, sa aiba ultimul cuvint. dar sa slujeasca foarte greu mi-e sa mai gasesc cite unul, si cind il intilnesc constat ca nu are treaba cu amvonul, dar cind are ocazia sa slujeasca o face cu bucurie.eu cred ca nu neaparat daca cineva predica(chiar f bine) si slujeste.regret ca inca nu am inteles adeva rata slujire si ce contine.
Adăugat în 30/08/2008
as vrea ca fratele vladimir pustan sa vina si la brasov
Adăugat în 30/08/2008
A predica poate fi o slujire daca pe cel care predica il costa ceva si daca acel predicator se jertfeste si simte cu adevarat pentru cei care il asculta. Un exemplu ar fi predica aceea a fratelui Paul Washer (Un mesaj socant pt tineri).
Adăugat în 30/08/2008
SI LA VALCEA SA VINA FRATELE PUSTAN K E REALIST.A SLUJI IN ANUNT INSEAMNA A INDEMNA.NU POTI SA STUI LA FRATELE SA SE LASE D LACOMIE DAR IN PREDICA POTI SPUNE IAR EL INTELEGE MAI BINE.NOI SUNTEM O PREOTIE ALEASA PAI SI ATUNCI ?SA NU NE OBIJNUIM CU DADACEALA K DEVENIM NERODITORI
Adăugat în 06/09/2008
Dumnezeu sa il binecuvinteze cu multa intelepciune si putere pentru ca, de oameni ca el este nevoie in SLUJIRE fratilor. Noi suntem in SLUJBA Domnului. :)
Adăugat în 21/11/2015 de Iulianiurescu
Opțiuni