Mega concert la Arad
Adăugată de user necunoscut in 27/08/2008, citită de 1.698 ori
Autor: Timea, Categorie: Anunțuri
Mega concert la Arad
In 19 septembrie , orele 19, esti invitat la un mega concert in Arad organizat de Centrul Crestin Raul Trezirii. Invitatii care vor sustine acest concert sunt:DECEAN, CRISTOCENTRIC si altii.
Pentru locaţie şi alte detalii vizitaţi www.radioadonai.ro

Știre preluată de pe www.infocrestin.ro
Sunt cam sceptic in ceea ce priveste aceste "mega concerte crestine". Nu stiu daca Domnul Isus s-ar simti bine intr-o astfel de atmosfera in care oamenii se aduna pentru a se "simti bine", clatinati de ritmurile muzicii.
Adăugat în 30/08/2008
Cu siguranta Isus se VA simti bine la concert, pentru ca El locuieste in mijlocul laudelor poporului Sau. Ce e mai frumos decat sa vezi tineri care au inteles scopul pentru care am fost creati: inchinarea si lauda la adresa Domnului, creatorului nostru!
Adăugat în 02/09/2008
CUM SA ZIC... UNEORI NOI VORBIM DESPRE EVENIMENTE PLACUTE DAR KND POVESTIM PRIETENILOR NU PUTEM SA LE SPUNEM K A FOST SLUJBA DE EVANGHELIZARE K EL O SA SPUNA,,CE ATATEA SLUJBE?... CONCLUZIE:ADAPTAREA PT ANUNT SA FIE...SI PT CEI DIN LUME K EI SA NU FIE CU IMPRESIA K VIATA NOASTRA E INCHISA SI CA TRAIM CA SIHASTRI.CALEA E FRUMOASA DAR TINERI NU L AU PE DUHUL IN CANTARE.POATE IMBRACAMINTEA...SAU...IN FINE NU TOTI SUNT K ISUS
Adăugat în 06/09/2008
isus nu s-a schimbat
Oricat ne-am eschiva, noi suntem cei care schimbam inchinarea placuta Domnului, in una pe placul nostru. Daca normele lui Dumnezeu sunt prea inalte pentru noi, atunci, ca sa se bucure parintii ca au copii credinciosi, coboram stacheta sfintirii. Nu cred ca Dumnezeu se simte bine in adunarile in care tinerii se manifesta ca in discotecile "necredinciosilor". sa nu ne amagim singuri, putem sa ne numim cum vrem, daca faptele noastre nu arata nasterea din noi, suntem doar arama sunatoare.
Adăugat în 09/09/2008
Opțiuni