Cale libera casatoriilor homosexuale in California
Adăugată de user necunoscut in 16/08/2008, citită de 1.817 ori
Autor: Timea, Categorie: Anunțuri
Cale libera casatoriilor homosexuale in California
Curtea Supremă a Californiei a ajuns la concluzia faptului că, interzicerea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex ar fi anticonstituţionala, astfel deschizându-se calea căsătoriilor legale între homosexuali, în cel mai populat stat american.
A fost o decizie istorică, prin care judecătorii celei mai înalte instanţe judiciare au dat dreptate numeroaselor plângeri, venite mai ales din oraşul San Francisco. Aceste persoane au declarat faptul că definiţia căsătoriei din codul civil ( unirea dintre un bărbat şi o femeie) ar fi descriminatorie.
« Restrângerea definiţiei căsătoriei ca fiind unirea între un bărbat şi o femeie este anticonstituţională, şi ar trebui scoasă din codul civil de stat », a declarat preşedintele curţii, Ron George. Această decizie adoptată va face din California al doilea stat american, după Massachusetts, în care căsătoriile homosexuale vor fi legale şi recunoscute.


Știre preluată de pe www.infocrestin.ro
veche
of, asta e cam veche :-??
Adăugat în 16/08/2008
Vai de tine tara care aceepti si legalizezi ce este urat in fata Domnului caci vei simnti mania Sa. Desi se numeste o tara crestina ... NU ESTE!!!! Babilonule Domnul iti va aduce sfarsitul cat de curand, caci nelegiuirile tale sunt nenumarate. Domnul Isus sa fie cu noi !
Adăugat în 24/08/2008
Opțiuni