Domnul i-a luat acasa!
Adăugată de user necunoscut in 06/08/2008, citită de 3.185 ori
Autor: BCDE, Categorie: Anunțuri
Domnul i-a luat acasa!
O tragedie cumplita a lovit doua familii crestine din Iasi. Tinerii Andrei Mihalache si Remus Apavaloaei, membri ai Bisericii Crestine dupa Evanghelie nr. 1 din Iasi au pierit inghititi de valuri pe plaja statiunii Neptun, iar Cristian Mangalagiu si Tatiana Pana, care au reusit sa se salveze, si-au vazut prietenii cum mor linga ei. Totul s-a petrecut luni seara, la Marea Neagra, in zona Cap Aurora. Ei au intrat sa innoate si au fost luati de un curent puternic. Tanarul Remus a fost practic inghitit de ape si nimeni nu l-a gasit pana adoua zi dimineata (5 august 2008) cand a fost adus la mal de ape.
Durerea este foarte mare pentru familiile indoliate.Dar stim ca ei sunt in cer cu Tatal s ca ii vom revedea in slava.

Sa ii sustinem in rugacune si sa fim alaturi de familiile acestor doi tineri! Domnul sa aline durerea familiilor si sa i binecuvinteze!

Apocalipsa 3:21 Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.



Știre preluată de pe www.ziaruldeiasi.ro
e groznic pentru cei care stim si avem acel sntiment atat de parinte de frate su de prieten sunt profund indurerata de DE TRAGEDIA CARE A LOVIT ACELE FAMILI INSA CE E ADEVARAT SI NU POATE FI SPUS ALTFEL E CA IN TOATE AVEM PE CINEVA CARE NE SUPRAVEGHEAZA SI NIMIC N POATE SCHIMBA VOIA TATALUI DI CERURI TATAL SA LE FACA PARTE DE MANTUIREA SA AMIN A SCRIS ANI DIN ARAD
Adăugat în 07/08/2008
pace
Sunt zilele de pe urma frati si surori sunt zile an care Domnu asi cheama acasa tineri sunt accidente an care din ce an ce mai mutli tiner mor ,,,nu mai e mult si Domnu vine nu stim nici ziuoa nici ceasu da tre sa fim gata ma miscat foarte tare tragedia acestor 2 tineri da cred si stiu ca ei au fost chemati de tatal sa scapat de chinulcare va veni peste tara antreaga tara ...Domnu sa ambarbateze si sa dea putere familiilor acestor doi frati care au trecut la Domnu sai mangaie si sa fie tari astai vitata asa cum neo pregateste Domnu da tre sai multumim pentru toate Domnu sa ne aiba an pace si sub aripa lui de ocrotire Domnu fie cu voi cu noi cu toti
Adăugat în 07/08/2008
E sfasietor
faceau o lucrare f buna in biserica...
e tragic...:( tineri din grupul nostru de tineret:(( Domnul sa fie alaturi de familia indurerata, si sa le mangaie inimile!!!
Adăugat în 07/08/2008
este foarte greu cand cineva drag pleaca dintre noi,,,dar nu putem face nimic pentru ca asa a fost voia Domnului...
Azi a murit o viata,
Maine alta se va naste,
Dar nimeni nu o poate inlocui
Si roata vietii merge fara intoarcere.
Ranile devin cicatricii pentru ca noi
Sa nu uitam sa plangem.
Sa adunam frunze moarte pe carari
Pentru propriile morminte
si atunci sa stii ca,
Esti/Sunt trecator...
Adăugat în 09/08/2008
suntem alaturi de voi
E greu si e dureros cand pierzi pe cineva drag,singura mangaiere in aceste momente ramane numai D-zeu,de ce e asa ,o stie el,rugaciunea noastra e,ca EL,sa aline durerea si suferinta familiilor ramase cu inimile pline de durere.Fie ca intr-o zi sa ne intalnim cu totii in imparatia dragostei si cu REMUS SI ANDREI,cu siguranta ei ne asteapta.Ne rugam pentru cei indoliati,D-zeu sa-i aiba in paza sa.
Adăugat în 15/08/2008
am copilarit impreuna a fost un baiat minunat . Domnul o sa aiba grija de tine Remus .
Adăugat în 15/09/2008
Opțiuni