Fete crestine rapite si convertite fortat - Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 27/07/2008, citită de 3.156 ori
Autor: BenHur, Categorie: Evenimente
Fete crestine rapite si convertite fortat - Pakistan
In 26 iunie, doua fete crestine, Saba Younis si Annela Younis au fost rapite de catre musulmani in timp ce se indrptau in orasul Chowk Munda din statul Punjab pentru a-l vizita pe unchiul lor. Doua zile mai tarziu, rapitorii au pledat pentru custodia fetelor, declarand ca ele s-au convertit la islamism si ca tatal lor, Younis Masih, nu mai are nci o autoritate asupra lor. Unchiul fetelor a declarat ca acestea au fost obligate sa se casatoreasca cu musulmani.


Initial, politia a refuzat cererea tatalui fetelor de a depune o plangere impotriva rapitorilor, sustinand ca ele s-au convertit de buna-voie. Cu ajutorul unui activist al drepturilor omului, Masih a deschis un caz impotriva lor. In 12 iulie, judecatorul a decis in favoarea musulmanilor, declarand valide atat convertirea fetelor cat si casatoriile lor, astfel incat ele nu se pot intoarce la familia lor. Se zvoneste ca rudele fetelor doresc sa faca recurs, dar crestinii din oras se tem ca vor fi tratati pe nedrept in continuare.


Rugati-va ca Saba si Annela sa se intoarca acasa si sa ramana tari in credinta. Cereti-I lui Dumnezeu sa ofere liniste familiei fetelor si rugati-va pentru siguranta fetelor crestine din Pakistan.

Știre preluată de pe persecution.net
haideti sa rugam pentru ele
chiar mi e mila de ele,dar Dumnezeu e mai presus de orice si el este atotputernicul.Haideti sa rugam pentru ele ca Domnul sa aiba grija de ele si sa au putere de a trece cu Domnul prin valea necazurilor.Deci haideti sa sprijinim cu rugaciunea noastra.
Adăugat în 09/08/2008
Opțiuni