NICK VUJICIC vine la Timisoara!
Adăugată de user necunoscut in 25/07/2008, citită de 3.520 ori
Autor: Ligia Macelaru, Categorie: Evenimente
NICK VUJICIC vine la Timisoara!
Cine este Nick Vujicic?


Este un tanar de 25 de ani, care s-a nascut fara maini si fara picioare. Are doar un ciot de aprox 25 cm in loc de piciorul stang, pe care el il dezmiarda ca fiind un "puisor de os", dar care ii slujeste pentru a trai o viata independenta. Nick a absolvit facultatea de stiinte economice cu specializare in planificare financiara si contabilitate. Este o inspiratie pentru generatia tanara de astazi si un model in dependenta totala de Dumnezeu.


Intr-o discutie, un prieten imi spunea ca Nick Vujicic este egalul lui Michael Jackson ca popularitate la ora actuala, si ca oamenii se inghesuie pe capete sa-l intalneasca. Mesajul lui este mesajul unui om care si-a lasat deoparte dorintele si s-a pus la dispozitia lui Dumnezeu cu tot ce are, asa cum este.


Daca cititi limba engleza, va invit sa vizitati site-ul organizatiei lui: www.lifewithoutlimbs.org


Merita sa participati la evenimantele care vor avea loc dupa cum puteti citi mai jos.


Va rugam amintiti in rugaciunile voastre aceste
viitoare evenimente.


Evenimentele planificate sunt:

luni, 4 august 2008 orele 18:00
Biserica ELIM la seara de tineret


marti, 5 august 2008 orele 19:00
Biserica BETEL la seara de tineret


marti, 5 august 2008, orele 10:00
conferinta de presa (acces inchis publicului)


marti, 5 august 2008, orele 11:30
dezbatere: capacitarea persoanei cu dizabilitati pentru atingerea potentialului maxim (posibil la Adam Müller Guttenbrun - neconfirmat)


miercuri, 6 august 2008, orele 10:00
Penitenciarul din Timisoara (neconfirmat)
Fratilor, cred ca ar fi foarte bine ca fr. Nick Vujicic sa vina si la Iasi si de ce nu si in alte orase mari ale Romaniei. Multi tineri s-ar intoarce la Domnul prin marturia lui.
Daca puteti interveni in aceasta problema va rog sa va implicati. Domnul sa va ajute. Amin.
Va multumesc
Adăugat în 25/07/2008
O binecuvantare pt mine
Pot sa spun ca de cand am vazut video-ul acestui tanar viata mea s-a schimbat, puneam foarte mare pret pe aspectul fizic al oricarei persoane, dar intr-o sambata la o seara de tineret undeva in judetul timis am vazut un video despre viata lui Nick si am vazut cum Dumnezeu m-a binecuvantat, si in momentul acela am terminat cu complexele si ii multumesc Domnului neincetat pentru felul in care m-a creat...de atunci mi-am dorit mereu sa il pot intalnii este unul dintre dorintele mele cele mai mari...din pacate cred ca nu voi putea ajunge...sunt plecata din tara...totusi cred ca Dumnezeu imi v-a oferi o altra sansa pt ca pt mine e f important!
Adăugat în 26/07/2008
SI EU AM RAMAS PROFUND MISCATA DE PUTEREA ACESTUI FRATE IN ALUA LUCRURILE ASA CUM DDOMNUL A DORIT SI EU AM AVUT MULTE EXPERIENTE DE VIATA SAU PAOTE INCERCARI DAR CAND AM CUNOSCUT O TANARA CARE ISI PETRECE VIAT IN SCAUN CU ROTILE CHEAR DACA ESTE CU MULT MAI TANARA EU PERSONAL AM AVUT CEVA DE INVATAT SUNT LUPTATORI DACA NU STI SATI PRETUIESTI DESTUL SANATATEA CAUTA SA TE APROPI DE CINEVA CARE STI SA LUPTE PENTU FIECARE ZI SA O TRAIASCA SI ALTELE PENTRU MINE SORA ACEASTA EO EXPERIENTA CARE MA FACUT SA POT SA MI PRETUIESC VIATA SI TIMPUL PE CARE MI LA DARUIT TATAL
Adăugat în 07/08/2008
dacă se poate aj vrea să știu dacă vine bonket în romania așt răspuns
Adăugat în 15/08/2008
Opțiuni