Cum sa Il marturisesc pe Domnul
Adăugată de user necunoscut in 16/07/2008, citită de 1.715 ori
Autor: eveniment crestin, Categorie: Anunțuri
Cum sa Il marturisesc pe Domnul
"Cum sa il marturisesc pe Domnul" este un studiu personal pentru fiecare crestin care vrea sa prezinte Dragostea lui Dumnezeu celor ce nu Il cunosc. Acesta prezinta 8 modalitati eficiente si experimentate, dovedindu-se astfel atat de util.
"Mărturisirea de la amvon ţine de cadrul organizat, înfrăţit cu celebrarea şi evenimentul. Însă de partea cealaltă, mărturisirea personală, înseamnă implicarea şi manifestarea mea, potrivit Bibliei, sub conducerea Duhului Sfânt. Toţi ar trebui să fim mărturisitori. Versurile unei cântări spun atât de frumos: Toţi ar trebui să ştim, Toţi ar trebui să ştim, Cine-I Isus… Da, însă pentru aceasta Toţi ar trebui să mărturisim Miracolul Salvării." - fragment din studiu.
"Cum sa il marturisesc pe Domnul" se trimite gratuit prin e-mail.
Ne puteti scrie la [email protected]

Știre preluată de pe evenimentcrestin.blogspot.com
Cum il marturisesc pe Domnul
Eu cred ca fiecare dintre noi suntem chemati sa il marturisim pe Isus.Dar in primul rand trebuie sa avem o legatura zilnica cu D-zeu,sa cerem intelepciune Celui care o da oricui o cere,si sa avem o viata curata pt ca Duhul Sfant sa poata lucra prin intermediul nostru.Chiar daca in calea noastra apar obstacole(pentru ca toti stiu ca cel rau lucreaza impotriva noastra,prin rugaciune noi putem invinge asa cum Isus a invins.Sa ne ajute Dumnezeu sa fim exemple in aceasta lume si lumea sa vada in noi si comportamentul nostru adevarati copii a lui Dumnezeu.Domnul sa fie cu noi si sa ne ajute in lucrare,AMIN.
Adăugat în 18/07/2008
Opțiuni