Cand inima este de piatra
Adăugată de user necunoscut in 09/07/2008, citită de 1.896 ori
Autor: Raluca Foghis, Categorie: Anunțuri
Cand inima este de piatra
61 de femei din orasul Baise, provincia Guangxi, au fost retinute fortat de Oficialii Comisiei de Planificare a Populatiei si Familie, si transportate la Spitalul Popular al districtului Youjiang din orasul Baise, si unde au fost injectate cu medicamente care le-au ucis copiii nenascuti ne informeaza siteul promisiune.
Regimul comunist din tara interzice mai mult de un copil la un cuplu. Femeile nu au dorit sa faca avort din motive religioase si etice. Se pare ca ele au ramas insarcinate "accidedental". Una dintre femei, dna He Caigan, se afla in luna a 9-a a sarcinii. Oficialii biroului de Planificare Familiala i-au injectat copilului ei nenascut o substanta chimica care l-a ucis in aproximativ 20 de minute.
Dna Wei Linrong, sotia unui pastor de acolo, James Liang, a primit 3 injectii, 2 pentru a-i ucide copilul si una pentru a forta copilul afara. Ea a livrat un baiat la ora 6 a.m, atunci se afla in luna a 7-a a sarcinii.
De cand a inceput, campania de avorturi fortate a luat vietile a cel putin 61 de copii.
Dupa ce organizatia China Aid a raportat pentru prima data despre campania de avorturi fortate , ofiterii Biroului Securitatii Publice au inconjurat aripa spitalului unde sunt tinute mamele insarcinate ce urmeaza a fi injectate cu substante chimice pentru avortare.

Știre preluată de pe www.promisiune.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni