Daniel are nevoie de mijlocirea si ajutorul tau!
Adăugată de user necunoscut in 26/06/2008, citită de 1.976 ori
Autor: Andrei, Categorie: Anunțuri
Daniel are nevoie de mijlocirea si ajutorul tau!
"Este mai ferice să dai decât să primeşti." ~ Faptele Apostolilor 20:35
Sa umbli, sa alergi, sa poti strange pe cei dragi in brate, sa iti poti manifesta dragostea asa cum stii – ce simplu, ce obisnuit pentru tine – ce vis pentru altii.

Un astfel de vis are Daniel, un baiat de 19 ani care sufera de o boala grava, si anume distrofie musculara. De 14 ani viata lui se rezuma la a sta intr-un carucior. Neputand sa isi foloseasca mainile, mama lui il imbraca, il spala, ii da sa manance.

In urma unor informatii a aflat ca boala lui se poate ameliora sau chiar vindeca prin transplant de celule stem, in China. Lucrul acesta dandu-i o farama de speranta, ca intr-o zi va putea sa mearga, sa se bucure de viata alaturi de cei dragi.
Pentru acest transplant el are nevoie de 30.000 de dolari, bani pentru care familia lui nu are cum sa ii adune. Au reusit sa trimita avansul de 6000 de dolari, dar fara restul banilor totul se poate sfarsi.

Dar tu poti sa-l ajuti ca visul lui sa devina realitate, daruind din putinul tau.
Acestea sunt cuvintele lui spuse dintr-un suflet plin de speranta:
“Ma rog in fiecare zi la Dumnezeu sa se gaseasca si pentru mine oameni generosi, oameni cu suflet care sa ma ajute. Sper ca intr-o zi sa ia sfarsit acest calvar al vietii mele, sper din adancul inimii sa va pot multumi cu zamabetul pe buze si sa-mi pot folosi mainile pentru a strange cu recunostinta mana darnica.”



Iar acestea sunt cuvintele Domnului Isus Christos scrise in Matei capitolul 25: "34. Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: "Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
"35. Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;"
"36. am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine."
"37. Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: "Doamne, când Te-am văzut noi flămând, şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete, şi Ţi-am dat de ai băut?"
"38. Când Te-am văzut noi străin, şi Te-am primit? Sau gol, şi Te-am îmbrăcat?"
"39. Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă, şi am venit pe la Tine?"
"40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: "Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut."



DONATIILE se pot face la BANCA TRANSILVANIA S.A.
CLIENT: DAMSA MARIANA
Cont: RO50BTRL03201201J88436XX ~ LEI
Cont: RO25BTRL03204201J88436XX ~ EURO
Cont: RO74BTRL03202201J88436XX ~ USD
Va punem la dispozitie si un numar de telefon, la care puteti sa o contactati pe mama lui Daniel: 0768.15.08.70
Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Știre preluată de pe www.radiounison.ro
D.A.C.Ă
astazi vedem pastori la volanul unor superbe masini de zeci de mii de euro pe cand altii strang cent cu cent pentru suma vietii lor. Ce putere au acesti pastori prin Cuvant ? "mai degraba intra o camila prin urechile acului decat un bogat in imparatia cerurilor". Este de-abia inceputul sfarsitului harului. Pentru Daniel: Isaia 41:10 Casa noastra e acolo sus. Te port in rugaciuni. Fratele tau, in suferinta Mihai
Adăugat în 26/06/2008
pt.Daniel si nu numai...
Nu cred ca-i usor pt aceasta familie dar cred in Cel ce a venit in lumea aceasta ca sa ''tamaduiasca orice neputinta din norod''.DUMNEZEU in Numele Domnului ISUS mi-a vindecat baiatul care era pe moarte in bratele mele...traieste si e sanatos...ALELUIA!!!.Sa credem si sa ne rugam pt. el noi cei ce (argint si aur n-avem)avem credinta,si sa nu judecam pe cei ce au bogatiile veacului acestuia chiar daca sunt ,,religiosi,,purtind haina slurii teeoretice pt. ca vai...!vor fi judecati (unii care nu se pocaiesc)de JUDECATORUL CEL DREPT -VASILE-tel.0746275590.
Adăugat în 26/06/2008
vai de cel care judeca pe aproapele sau...nu suntem judecatori sa judecam pe cei care au...UNUL SINGUR ESTE JUDECATOR..cred ca din gelozie face acest lucru...daca poti sa ajuti pe cineva ajuta si fara sa cartesti si fara sa judeci si pe alti...daca te crezi mai bundecat alti ,unde iti sunt roadele?Dragostea nu se inganfa,u se lauda nu vorbeste pe aproapele sau,etc...sa ne uitam la barna din ochiul nostru nu la paiul din ochii fratelui...
Adăugat în 01/07/2008
Opțiuni