Festivalul ProMisiune 2008 - Medias
Adăugată de user necunoscut in 19/06/2008, citită de 1.924 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Misiune
Festivalul ProMisiune 2008 - Medias
Vrei improspatare? Ai intrebari fara raspuns? Vrei sa primesti perspectiva si sa-ti reorganizezi viata in acord cu princiipile dupa care spui ca traiesti?

NOU!!! Anul acesta oferim pregatire de misiune pentru echipele participante la misiune inainte de inceperea festivalului. Vei avea posibilitatea sa-ti cunosti colegii de misiune, sa inveti dinamici de echipa, cum rezolvi conflicte pe campul de misiune, cum auzi vocea lui Dumnezeu pentru locul si oamenii pe care-i slujesti si alte subiecte care sa te echipeze pentru a avea impact maxim. Vom incepe in 29 iulie.


La conferinta din 01 - 03 august, vei avea bucuria sa gusti o noua masura de putere din cer. Cand fiii lui Dumnezeu se aduna impreuna exista o megaputere simtita acolo. Dar dincolo de putere, te vei intalni cu tineri ca si tine cu aceleasi probleme, provocari si nevoi.

Vei avea parte de inchinare si muzica buna.

Vei lasa viata cotidiana, rutina si obstacolele deoparte. Vei putea sa te odihnesti si sa-ti reinoiesti fortele. Ca sa mergi inapoi in cotextul tau si sa poti sa lupti “lupta cea buna”.


Festivalul este organizat in asa fel incat sa-ti revigoreze fortele. Avem muzica de inchinare care sa te duca in prezenta lui Isus. Atingerea Lui este vitala si “fatala” pentru tine. Spun “fatala” pentru ca poate sa-ti reorienteze viata. Trebuie sa fii curajos sa vii la noi!


Invatatura este menita sa te motiveze. Sa putem intrezari ce putem realiza cu Isus. Uneori crestinii se uita doar in jos, la picioare si pierd din vedere orizontul. Ce putem deveni? Unde putem ajunge avand un Dumnezeu nelimitat cu resurse nelimitate. Desi stim multe lucruri, e bine sa auzim oameni vorbind care sa ne urce pe munte! Nu pentru a face trei colibi, ci pentru a primi perspectiva! Si noi ne vom gasi toata placerea in Isus. Invatatura este tinereasca, pasionata si te va pune pe jar.

Dupa munca, munca si iar munca… sau dupa scoala, scoala si iar scoala avem pentru tine activitati revigorante.
Tinem sa mentionam sport (fotbal, volei, baschet, tenis de masa etc.) si diferite competitii.

Vom incepe din 1 august si vom face cunostinta la ora cinei (19:00).
Pana atunci iti vei stii camera si colegii de camera, pentru ca inregistrarea tocmai s-a incheiat (incepe la ora 16:00 pana la 18:45).


In 03 august seara, Festivalul Pro Misiune, in lacrimile tuturor, se va sfarsi! Dar daca te-ai inscris si pentru misiune seara de 03 august este un nou inceput si nu un timp de despartire!

Asteptam sa te vedem la Festival!!!

Mai multe informatii despre misiunile festivalului gasiti pe www.promisiune.info

Știre preluată de pe www.promisiune.info
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni