Tabere Peniel 2008
Adăugată de user necunoscut in 19/06/2008, citită de 2.184 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Diverse
Tabere Peniel 2008
Te invitam sa fii alaturi de noi la una dintre cele doua tabere pe care Fundatia Peniel le va organiza si in aceasta vara! In lumina Cuvantului lui Dumnezeu, vom invata impreuna CUM SA FIM BIRUITORI IN LUPTA VIETII (tema taberelor) avandu-L pe Cristos ca aliat desavarsit. Speram ca, la finalul taberelor, toti participantii sa poata declara plini de credinta: in Cristos sunt mai mult decat biruitor pentru ca am cunoscut Adevarul, iar Acesta m-a eliberat! (IOAN 8:32 - motto-ul taberelor).


Alte detalii importante:
Titlul taberelor: 832: ALIATUL
Perioada si locul: 18-25 iulie - BARU-MARE (HD) si 8-15 august - SUNCUIUS (BH).
Ne vor conduce in inchinare: Peniel band si Decean, respectiv Cristocentric si Elim.
Intre predicatorii invitati amintim: Iuliu CENTEA (Oradea), Rick CUNNINGHAM (Bucuresti), Iosif BELEA (Brasov), Florin IANOVICI(Bucuresti), Razvan MIHAILESCU (Bucuresti), Adi MOCAN (Oradea), Nelu MOLDOVAN (Alesd), Nelu MURESAN (Dej), Nelu MURESAN (Turda), Samy TUTAC (Timisoara) etc.


Tinerii care vor alege sa participe la aceste tabere vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:


1. Sa se inscrie pe internet la www.peniel.ro pana la data limita de 11 iulie pt. prima tabara, respectiv 1 august pt. tabara 2 (se cere un lider la 15 persoane!); locurile sunt limitate la 800 pentru fiecare tabara! In cazul ocuparii locurilor, ne rezervam dreptul sa inchidem listele si inainte de datele limita!


2.Sa achite in avans contributia pentru participare (25 lei) in contul Fundatiei Peniel - RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti (validarea inscrierii pentru tabara se va face dupa achitarea contributiei);


3. Sa respecte regulamentul de ordine interioara (vezi regulamentul pe site);


4. Sa-si asigure cazarea si masa pe toata perioada taberei (la locul taberei vor fi si chioscuri ambulante cu diverse produse alimentare).


Nu uitati sa aduceti cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, Biblie, caiet de notite, etc.

Rugati-va alaturi de noi ca Dumnezeu sa lucreze in viata tuturor tinerilor care vor participa la taberele crestine din aceasta vara! Haideti ca pe 1 iulie si 1 august sa stam inaintea lui Dumnezeu in post si rugaciune pentru aceasta cauza speciala. Dumnezeu fie laudat in toate!

Echipa Peniel

Știre preluată de pe stiricrestine.wordpress.com
tabara peniel
in jud bihor sunt cel putin doua localitati cu numele de suncuius(loc unde se va desfasura tabara)nu s-ar putea preciza mai bine locul? multumesc
Adăugat în 01/07/2008
Opțiuni