O reusita la Hunedoara
Adăugată de user necunoscut in 16/06/2008, citită de 1.906 ori
Autor: Badarau Manuel Alexandru, Categorie: Anunțuri
O reusita la Hunedoara
Una din reusitele crestinilor din Hunedoara este alegerea primarului crestin fiul unui pastor din Hunedoara. Dupa un drum lung si greu, chiar lupta spirituala dupa o profetie declarata anul trecut la un eveniment Evanghelistic de pe stadionul Corvinul din Hunedoara sustinut de Misiunea Speranta, noul primar cu un lung mandat in fata este Ovidiu Hada o persoana cu caracter venit de curand din America sa ridice economia acestui oras si indepartarea coruptiei si a blestemului de,demult asezat.Domnul Sa-l binecuvinteze si sa-l protejeze!
Felicitari si la Bihor lucreaza D-zeu in acest sen
Da, este un fapt bun alegerea primarului crestin, cred ca se va simti acest lucru atat in viata spirituala cat si viata cotidiana a orasului. La noi in Bihor, presedinte este tot un crestin, fratele Tarlea a fost ales presdintele consiliului judetean. Ioan Popa Baciu
Adăugat în 17/06/2008
binecuvintari
se vede ca dumnezeu tot promite implineste,domnul sa fie cu tine sa-ti dea intelepciune ,in tot ce va trebui sa intreprinzi pe parcursul mandatului.har, pace si dumnezeu sa-ti poarte de grija in toate zilele zieti cit vei fi pe acest pamint.
Adăugat în 18/06/2008
Biruinta !
Cred ca va fi nevoie de multa rugaciune pentru ca va avea tot raul impotriva sa ! Dar ... nu este munte prea inalt pentru Cel Atotputernic !
Adăugat în 20/06/2008
Opțiuni