Alfa Omega TV - Aniversare - 2 ani de emisie
Adăugată de user necunoscut in 07/06/2008, citită de 1.730 ori
Autor: Iacob emanuel, Categorie: Anunțuri
Alfa Omega TV - Aniversare - 2 ani de emisie
Canalul de televiziune crestina prin satelit, Alfa Omega TV, aniverseaza, in 11 iunie 2008, doi ani de emisie neintrerupta (24 de ore pe zi).
Canalul Alfa Omega TV, primul canal TV crestin interconfesional, în limba româna, acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Nordul Africii, a fost lansat în 11 iunie 2006, în ziua de Rusalii. În prezent canalul Alfa Omega TV poate fi urmarit prin retele de TV cablu din peste 2700 de localitati din România si Republica Moldova, fiind preluat si în platforma digitala Max TV.

Cu ajutorul Domnului, din 2007, programele studioului Alfa Omega TV pot fi vizionate si pe internet, pe platforma web multicanal www.alfaomega.tv, care cuprinde:
* canalul Alfa Omega TV (live) - preluat de pe satelit, plus trei canale web tematice realizate de Alfa Omega
* pachet de canale TV crestine europene
* canale TV crestine internationale

Dupa o prezenta de 14 ani în media audio-vizuala din România, Alfa Omega TV a devenit treptat unul din principalii furnizori de continut crestin. Programele subtitrate sau produse de studio au fost si continua sa fie distribuite la statii locale de televiziune, prin cablu sau eter, venind în întâmpinarea nevoilor spirituale ale societatii românesti.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la aceasta întâlnire aniversara, sa ne bucuram împreuna si sa aducem multumiri Domnului pentru favoarea aratata si pentru modul în care foloseste lucrarea de media crestina Alfa Omega pentru a atinge suflete, oferi speranta, transforma vieti si comunitati.

Tudor Petan
Director general


Știre preluată de pe www.alfaomega.tv,
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni