Intoarceri la Dumnezeu in inchisori
Adăugată de user necunoscut in 27/05/2008, citită de 1.534 ori
Autor: agentia crestina de presa, Categorie: Anunțuri
Intoarceri la Dumnezeu in inchisori
Intre 25-30 mai, echipa organizatoare a BucurestiFest 2008 este implicata in programe specifice in inchisorile de langa Bucuresti si judetele limitrofe. Luni, dupa ce Andrew Palau a impartasit Evanghelia cu detinutii de la Rahova, 30 dintre acestia L-au primit pe Domnul Isus ca Mantuitor!

Trei posturi de televiziune nationala va avea ca invitati cativa membrii ai echipei de la festival!

Între 31 mai si 1 iunie 2008, in Parcul Izvor, Bucurestiul va fi gazda unui festival care va aduce Evanghelia tuturor varstelor si categoriilor sociale! Amplu eveniment evanghelistic, intitulat BucureştiFest cu evanghelistul Andrew Palau ii are ca organizatori pe: Asociaţia Evanghelistică Luis Palau din SUA, bisericile evanghelice din Bucureşti, in parteneriat cu Agentia Nationala AntiDrog si alte organizatii.

Invitatii: Hillsong London, Band with no name (Anglia), Classical Chrysalis (Anglia), Vitamina C, Catre Cer adica muzica diversificata - de la cea tinereasca pâna la cea clasica si corala, demonstratii sportive cu campioni în skateboarding, BMX biking, football freestyle cu Dan Magness, precum si programe speciale dedicate copiilor!
Cuvantul lui Dumnezeu va fi transmis de Andrew Palau, pe scena principala. Nu vor lipsi spatiile dedicate consultatiilor medicale si consilierii anti adictie.


Știre preluată de pe agentiacrestinadepresa.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni