Doliu in China - 71 000 de oameni morti si disparuti!
Adăugată de user necunoscut in 19/05/2008, citită de 2.080 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Doliu in China - 71 000 de oameni morti si disparuti!
Ultimul bilant al autoritatilor arata ca numarul mortilor si disparutilor a trecut de 71.000 de oameni, iar cel al ranitilor se ridica la 220.000. Numarul oficial al mortilor este acum de 32.476 de persoane.


Zeci de voluntari din echipele de salvare au fost ingropati luni de o alunecare de teren in China, a anuntat agentia Xinhua. Deocamdata, nu exista detalii legate de acest incident, produs in sud-vestul tarii. In acest timp, in China se tin, incepand de astazi, trei zile de doliu national in memoria victimelor devastatorului cutremur din urma cu o saptamana. Pe toate cladirile oficiale sunt arborate drapele in berna.


Va invitam sa sustineti in rugaciune pe toti cei care au ramas in viata. Fie ca ei sa vada ca Dumnezeu coordoneaza toate lucrurile, si El poate suplini lipsa oricaror altor resurse!
.......
domnul sa binecuvinteze si tata aceasta
Adăugat în 19/05/2008
ai grija Domne

Pace
Doamne de ce ingadiui u numai la saraci ???????si bogatii isi fac de cap dc domne????????vreu ca impreuna cu ei cei morti si cei vii inmpreuna si cu tine si resul vreau sa ne intalnim la masa pregatita multumesc Domne ajutanne!!!!!!!!!!ai grija tu de cei ce au mai ramas....dale credinte si fa ca tu o domne sa cunoasca ce e bine si ce e rau..oooooooooo Domne stiu ca ma vei ajuta!!!!!!!!!!!!!!AI GRIJA!!!!!!!!ISUS TE IUBESTE!!!!!!EL A MURIT PENTRU TINE!!!!!!!!!''Pce''
Adăugat în 20/05/2008
fie ca Domnul sa trezeasca aceasta tara idolatra, si sa faca sa isi intoarca fata catre singurul Dumnezeu sfant si adevarat.
Adăugat în 23/05/2008
OAMENII SUNT NEPASATORI SI DOMNUL NU IA CU FORTA PE NIMENI.NOI SA NE RUGAM PENTRU ACESTI OAMENI.DOAMNE AJUTA!!!
Adăugat în 15/08/2008
Opțiuni