The Messengers, la 25 de ani de slujire
Adăugată de user necunoscut in 08/05/2008, citită de 3.677 ori
Autor: Marius Ivonici, Categorie: Evenimente
The Messengers, la 25 de ani de slujire
Au trecut 25 de ani de cand Radu, Narcis si Dan Damian au pus bazele uneia dintre cele mai cunoscute formatii de muzica crestina, The Messenngers. In luna Mai, fratii Damian vor organiza un turneu in Romania :

Joi, 8 mai – Zalău, Biserica Harul

Vineri, 9 mai – Baia Mare, Sala Sporturilor

Duminică, 11 mai (dimineaţa) – Baia Sprie

Duminică, 11 mai (seara) – Cluj-Napoca, Biserica Betel

Luni, 12 mai – Tg. Mureş, Grădina de vară

Miercuri, 14 mai – Sibiu, Piaţa Mare

Vineri, 16 mai – Arad, Sala Sporturilor

Sîmbătă, 17 mai – Oradea, Casa de cultură

Duminică, 18 mai (seara) – Viena, Biserica Agapeania:

The Messengers nu inseamna doar muzica. Misiunea “The Messengers” a fost fondata in anul 1993 de Dan Damian iar printer colaboratori se numara pastorii: Petru Lascau, Luigi Mitoi, Lazar Gog, Valer Brancovan si altii. Pe langa ajutoarele pe care le ofera familiilor sarace, Misiunea “ The Messengers ” mai are in aspect si constructia de biserici.


Știre preluată de pe infocrestin.wordpress.com
intrebare
Hi,
Am citit pe site despre concerte(locatia) dar nu e specificata ora la care au loc..??M-ar interesa cel de la Arad....
Bye
Adăugat în 10/05/2008
la iasi si suceava nu?... ce are vestul si nu are estul? ...suceava nu?
:(
Adăugat în 10/05/2008
req.Messengers
Ne bucuram sa auzim, mai bine zis citim (pe aceasta cale..) ca Messengers revin in Romania.. Daca ar reveni de tot..?! Consider ca ar fi grupul cu cel mai mare impact la ora actuala in tara, si impreuna cu pastorii inclusi in lucrarea lor ar umple multe stadioane la vestirea Evangheliei..
Am participat si ne amintim cu bucurie de turneul de anul trecut (2007) care-a inclus si Bucurestiul; ne sunt vii cantarile si mesajul... Dar si-atunci am observat ca turneul a fost organizat in vestul tarii, adaugand (in mod fericit) si Bucurestiul.. Totusi, de ce omiteti estul, care cred ca este cel mai lipsit si \"insetat\" de asemenea manifestari..?? Sesisez, asemena altui cititor, ca in Suceava, Iasi s.a. orase din est, marile sali (fostele case de cultura) ar fi neincapatoare, ba chiar cred ca si stadioanele ar fi la fel...
Deci, rugamintea si solicitare ar fi, daca li s-ar putea transmite mesajele, si fratii Damian ar organiza turnee si in est..
Domnul sa-i binecuvanteze si numai El fie laudat!
Adăugat în 12/05/2008
Opțiuni