FESTIVALUL CREDINTEI, BUCURESTIFEST 2008
Adăugată de user necunoscut in 08/05/2008, citită de 2.343 ori
Autor: organizatori, Categorie: Anunțuri
FESTIVALUL CREDINTEI, BUCURESTIFEST 2008
BucurestiFest 2008 este un eveniment evanghelistic, unic, care îsi propune sa ofere Capitalei momente de Speranta, bucurie, relaxare si numai Vestea Buna a Domnului Isus Hristos!
Între 30 mai si 1 iunie 2008, in Parcul Izvor, Bucurestiul va fi gazda unui festival care va aduce Evanghelia tuturor varstelor si categoriilor sociale! Amplu eveniment evanghelistic, intitulat BucureştiFest cu evanghelistul Andrew Palau ii are ca organizatori pe: Asociaţia Evanghelistică Luis Palau din SUA, bisericile evanghelice din Bucureşti, in parteneriat cu Agentia Nationala AntiDrog si alte organizatii.
Oferta este generoasa, invitati fiind: Hillsong London, Band with no name (Anglia), Classical Chrysalis (Anglia), Vitamina C, Catre Cer adica muzica diversificata - de la cea tinereasca pâna la cea clasica si corala, demonstratii sportive cu campioni în skateboarding, BMX biking, football freestyle cu Dan Magness, precum si programe speciale dedicate copiilor! Toata familia romanului se va putea bucura de un eveniment dedicat in totalitate acesteia!
Cuvantul lui Dumnezeu va fi transmis de Andrew Palau, vorbitor recunoscut international si cu priza buna la public – unul numeros!
Mesajul Evangheliei va fi prpovqaduit si in cateva inchisori din zona Capitalei.
Nu vor lipsi spatiile dedicate consultatiilor medicale si consilierii anti adictie. Pe scurt, BucurestiFest 2008!

Știre preluată de pe www.bucurestifest.net
:{{
Daca asa intelegi voi sa faceti lucrarea de evanghelizare printr-un festival de 2 bani condimentat cu show-uri sportive si muzicale as dori sa va intreb pe voi, si mai ales pe domnul circar Andrew Palau,\"vorbitor recunoscut international si cu priza buna la public – unul numeros!\" ce legatura aveti cu Hristos pana la urma si cum traiti voi viata de credinta. Dar am inteles, conteaza doar un show bine organizat care sa fie pe placul publicului. Va spun doar ca traiti o mare amagire, aceasta nefiind calea credintei.
Adăugat în 13/05/2008
sunt deacord cu costys.
daca ar veni HRISTOS in mijlocul vostru in acel moment cred ca ar face cum a facut cand a intrat in templu.EL nu are nevoie de show-uri voastre,feceti ca sa va simtiti voi bine si sa fiti laudati,dar intrebatitiva ii place lui ce faceti???????
Adăugat în 14/05/2008
nu judeca
nu judecati ca sa nu fiti judecati.
"domnul circar"... la ce biserica ai invatat sa vrbesti asa? ne poti da adresa.
ai auzit de proces? de defaimare? obraz ai? nu stim cine este circar, dar mai bine nu te populariza cu astfel de comentarii, pt ca sunt jalnici. mai bine roaga-te!
cu templul, din fericire, mai stidiati.

Adăugat în 14/05/2008
cugetati si nu actionati la rautate
E importanta o astfel de intrunire intr-o lume atat de intunecata si rea,si nu dati curs rautatilor, caci piedici o sa fie s-ar putea sa fi-tzi si huiduitzi dar dati dovada de crestini si nu raspundeti cu ocara ,ocarilor,nu asa va invatza biblia si farta amenintzari,ca nu sunteti voi pusi sa judecati ,fi-ti asemenea Domnului stergetzi praful de pe picioarele voastre acolo unde nu sunteti primiti si mergeti mai departe in slujire,si stati pe verticala ca ,Dumnezeu este cu noi si cu voi acolo unde il proslavitzi dar datzi dovada de adevaratzi crestini sa nu le datzi prilej de pacatuire celor din jur,va urez multe binecuvantari si impliniri ,o sora in Domnul Isus.
Adăugat în 14/05/2008
Poate sa-mi spuna cineva pana unde stie sigur ca merge dragostea lui Dumnezeu si din ce punct i se pare lui Dumnezeu ca e prea mult?!? Fratilor!!! Vreau sa-mi descrie si mie cineva marginile lui Dumnezeu!!! Puteti? Eu nu pot, dar ma bucur de tot ce aduce slava si onoare Domnului meu! Nu sunt parte a ceea ce se va face aici in sensul ca nu particip cu nimic, dar cand voi ajunge acolo vreau sa stau langa cineva care nu-l cunoaste pe Domnul si sa pot purta o discutie. Cred ca daca ne propunem toti la fel Domnul va fi laudat! Sunteti interesati???? Ceea ce e acolo nu e pentru crestini! Este pentru suflete pierdute! Asa ca daca limitele voastre va spun NU, nu insemna dragilor ca este si rau ceea ce se intampla! ATENTIE!!! In toata multimea de acolo va fi suficient sa fie un singur suflet mantuit ca sa putem afirma ca A FOST LUCRAREA LUI DUMNEZEU! Asa ca hai sa nu mai gandim in locul lui Dumnezeu si sa ne rugam mai bine pentru ce va fi acolo! Cred din inima "Costis" ca Dumnezeu asta ar face in locul tau! Ce o sa spunem daca ne vom vedea cu "un circar" in cer si va purta o cununa mai mare ca a noastra? De ce nu suntem la fel de impotriva si fata de celelalte concerte rock si alte lucruri urate din Bucuresti? De ce tocmai asta ne deranjeaza?!?...fiti binecuvantati! ;) MA ROG CA DOMNUL SA FIE SLAVIT PRIN NOI TOTI, IAR ATITUDINEA FIECARUIA DINTRE NOI SA-L ONOREZE PE EL!!!
Adăugat în 30/05/2008
Pace voua!
Poate sa-mi spuna cineva pana unde stie sigur ca merge dragostea lui Dumnezeu si din ce punct i se pare lui Dumnezeu ca e prea mult?!? Fratilor!!! Vreau sa-mi descrie si mie cineva marginile lui Dumnezeu!!! Puteti? Eu nu pot, dar ma bucur de tot ce aduce slava si onoare Domnului meu! Nu sunt parte a ceea ce se va face aici in sensul ca nu particip cu nimic, dar cand voi ajunge acolo vreau sa stau langa cineva care nu-l cunoaste pe Domnul si sa pot purta o discutie. Cred ca daca ne propunem toti la fel Domnul va fi laudat! Sunteti interesati???? Ceea ce e acolo nu e pentru crestini! Este pentru suflete pierdute! Asa ca daca limitele voastre va spun NU, nu insemna dragilor ca este si rau ceea ce se intampla! ATENTIE!!! In toata multimea de acolo va fi suficient sa fie un singur suflet mantuit ca sa putem afirma ca A FOST LUCRAREA LUI DUMNEZEU! Asa ca hai sa nu mai gandim in locul lui Dumnezeu si sa ne rugam mai bine pentru ce va fi acolo! Cred din inima \"Costis\" ca Dumnezeu asta ar face in locul tau! Ce o sa spunem daca ne vom vedea cu \"un circar\" in cer si va purta o cununa mai mare ca a noastra? De ce nu suntem la fel de impotriva si fata de celelalte concerte rock si alte lucruri urate din Bucuresti? De ce tocmai asta ne deranjeaza?!?...fiti binecuvantati! ;) MA ROG CA DOMNUL SA FIE SLAVIT PRIN NOI TOTI, IAR ATITUDINEA FIECARUIA DINTRE NOI SA-L ONOREZE PE EL!!!
Adăugat în 30/05/2008
Opțiuni