Ziua mondiala de rugaciune
Adăugată de user necunoscut in 03/05/2008, citită de 1.594 ori
Autor: Misiune.ro, Categorie: Anunțuri
Ziua mondiala de rugaciune
Urmand exemplul primilor crestini care au staruit cu un cuget in rugaciune, asteptand revarsarea Duhului Sfant, Ziua Mondiala de Rugaciune cheama crestinii din toate natiunile sa se uneasca in rugaciune.

Aceasta miscare de rugaciune se extinde in mod miraculos. In anul 2006, milioane de crestini din 199 de natiuni s-au unit in rugaciune si in anul 2007 chiar mai multi crestini din 204 natiuni au participat la aceasta miscare. Din raspunsurile care au existat este evident faptul ca miscarea de rugaciune a patruns intr-o dimensiune mult mai profunda. Incepand cu Ziua inaltarii, milioane de crestini au cautat sa se roage in diferite moduri zi si noapte, de-a lungul celor zece zile dinainte de Rusalii, urmand modelul dat de ucenicii lui Hristos.

In anul 2007 mai multi crestini s-au implicat in cele “10 Zile de Rugaciune continua“, precum si in cele “90 de zile de binecuvantari” in care rugaciunea este exprimata prin acte de mila si de bunavointa in cadrul comunitatilor locale.Habacuc 2:4 ” Iata, i s-a ingamfat sufletul, nu este fara prihana in el, dar cel neprihanit va trai prin credinta lui”. In 2007 natiunile au inaltat rugaciuni de pe coasta Pacificului, pana in Asia si Africa, din Orientul Mijlociu si Europa, pana peste ocean in America de Nord si Sud. A venit timpul ca si Romania sa se alature Bisericii lui Christos din intreaga lume.

In fiecare an, de Ziua Mondiala a Rugaciunii inalta si tu o rugaciune impreuna cu fratii tai de pretutindeni.


Știre preluată de pe www.misiune.ro
Dumnezeu sa binecuvanteze pe totii acei ce staruiesc in rugaciune!PACE MULTA.
Adăugat în 05/05/2008
ziua mond.de rugaciune
se implineste cuvantul ,in vremile din urma dragostea celor mai multi se va raci,aceasta spre paguba noastra.
Adăugat în 10/05/2008
Opțiuni