Conferinta tineretului crestin din Mures
Adăugată de user necunoscut in 29/04/2008, citită de 1.804 ori
Autor: agentia crestina de presa, Categorie: Evenimente
Conferinta tineretului crestin din Mures
In 3 mai, sambata, incepand cu orele 13, la Targu-Mures va avea loc Conferinta tineretului crestin din judetul Mures, eveniment la care desigur sunt asteptati toti tinerii si familiile tinere si nu numai!
Din program spicuim: muzica, filme de scurt-metraj, pantomime, saluturi lideri, mesaj sustinut de un evanghelist din Bucuresti, prezentare Elian Chiciudean, premii si concursuri.
“Nu spun numai eu dar si cei cu care am vorbit cred ca este binevenit un astfel de eveniment chiar numai pentru faptul ca reusim sa-i aducem pe tineri impreuna. Pe langa aceasta sunt relatiile si nu in ultimul rand mesajul si discutiile. Numai la un anumit nivel, s-a mai organizat asa ceva. In urma cu vreo 7-8 ani am mai organizat ceva dar numai la nivelul orasului. Asteptarile? Sa ne implineasca asteptarile. Adica tinerii sa spuna, uau, pe cand urmatorul? Nu vreau sa fie doar vorbe marete, chiar vreau ca judetul acesta prin tineri sa fie zguduit din temelii pozitiv. Intrarea este libera. Adresa - str. Libertatii 16.


Știre preluată de pe [email protected];
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni