Evreii mesianici obţin cetăţenie
Adăugată de user necunoscut in 25/04/2008, citită de 3.052 ori
Autor: Camelia Poruţ, Categorie: Internațional
Evreii mesianici obţin cetăţenie
Curtea Supremă a Israelului a eliberat pe 16 aprilie o lege cu privire la evreii care cred în Mesia. Ei au acum aceleaşi drepturi(de cetăţean) ca şi cei care nu cred în Isus ca fiind Mesia. Cazul a fost dus în instanţă de 12 evrei mesianici, cărora li se negase cetăţenia pentru că fac parte din comunitatea evreilor mesianici. Această lege va avea un mare impact asupra evreilor care fac parte din comunitatea mesianică, chiar dacă legea nu se aplică în dreptul tuturor evreilor mesianici. Dreptul de cetăţenie este acordat numai celor care sunt descendenţi din evrei, însă nu şi celor care erau înainte doar adepţi ai iudaismului(prin religie).
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru această victorie legislativă. Rugaţi-vă pentru evreii mesianici să poată să fie în continuare propovăduitori în Israel.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Iosua 24:15 Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de râu, sau dumnezeilor amoriţilor, în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”