McDonalds spune Da homosexualitatii
Adăugată de user necunoscut in 23/04/2008, citită de 2.077 ori
Autor: Raluca Foghis, Categorie: Anunțuri
McDonalds spune Da homosexualitatii
McDonald's s-a angajat in promovarea homosexualitatii, relateaza American Family Action Alert.
Compania ofera o suma nedezvaluita de bani pentru a fi considerati principalii sponsori ai agendei homosexualilor. Organizatia care militeaza pentru drepturile acestor oameni este “ Camera Nationala a Homosexualilor si Lesbienelor” (CNHL). In schimb suportului (CNHL) l-a numit pe Richard Ellis, vicepresedintele departamentului de Comunicare, la Bordul Directorilor organizatie. El a declarat “ sunt bucuros sa ma alatur echipei si sunt gata sa lucreaz impreuna cu ei. Am dorinta sa ii ajut la dezvoltarea afacerii in cadrul comunitatii, si abia astept sa joc un rol important in indeplinirea ei.”(citat American Family Action Alert )


Știre preluată de pe [email protected]
groaznic
vine sfarsitul fratilor. sa ne pregatim
Adăugat în 24/04/2008
"off"
Dupa asa fel de stiri tot nu ne dami seama cat de aproape este venirea lui Dumnezeu?
Adăugat în 25/04/2008
:(
"vor fi vremuri grele"...
Adăugat în 27/04/2008
infiorator de groaznic
ce timpuri am mai ajuns,...A spus ISUS ca in zilele din urma..vor fi vremuri grele....cand auzi aceste stiri te ingrozesti.cat mai poate rezistaDUMNEZEU?
Adăugat în 28/04/2008
Chiar e groaznic, dar toate acestea se fac pentru beneficii economice. in America daca sustii minoriatea, in cazul dat homosexualii, atunci esti privit ma bine de catre autoritatile statului. si poti sa beneficiez de mai multe lucruri, chiar sa cistigi cind esti dat in judecata. asta e politica americana. Sau departat de Domnu
Adăugat în 04/05/2008
Opțiuni