Profesori ucisi in Somalia
Adăugată de user necunoscut in 18/04/2008, citită de 1.991 ori
Autor: Raluca Foghis, Categorie: Misiune
Profesori ucisi in Somalia
Patru profesori au fost ucisi in Somalia de rebeli islamici, in timpul unui raid pe timpul noptii. Atacul a avut loc intr-o scoala engleza privata din Beledweyne, in partea central-sudica a Somaliei.
Doi dintre profesori erau cetateni britanici de provenienta din Somalia, Daud Hassan Ali (64) si Rehana Ahmed (32) iar ceilalti inca neidentificati din Kenya.

Sotia lui Daud Hassan Ali, a afirmat ca sotul ei a fost tinta grupului, deoarece era un musulman convertit la crestinism.
Grupul militant islamic Al-Shabab, responsabil de aceste violente, a afirmat ca s-a tras fara sa se tina seama de nimeni. Localnicii, insa cred altceva. Ei spun ca profesorii au ajuns in atentia lor, din cauza lucrarii evanghelice pe care o faceau in oras.

Rugati-va ca familiile celor ucisi sa aiba pacea stiind ca cei care mor in Domnul, vor inviat impreuna cu El.(1 Cor.15:50-58)
Rugati-va ca atacatori sa se intalneasca cu Dumnezeu asa cum s-a intamplat si cu Pavel. Rugati-va pentru protectia si intelepciunea celor care slujesc in Somalia.



Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni