Sa dispara Israelul?
Adăugată de user necunoscut in 15/04/2008, citită de 2.252 ori
Autor: Raluca Foghis, Categorie: Diverse
Sa dispara Israelul?
Marti, in cadrul unei conferinte de presa, generalul Mohammad Reza Ashtiani, a declarat ca Iranul va şterge Israelul de pe "scena lumii" dacă va fi atacat de statul evreu, citat de agentia Mehr. "Manevrele israeliene nu ne îngrijorează, dar dacă Israelul întreprinde vreo acţiune împotriva Republicii Islamice a Iranului, îl vom elimina de pe scena lumii".

Aceasta declaratie a venit in urma exercitiilor de aparare civila, pe care Israelul le-a efectuat, in cazul unui atac cu arme conventionale, chimice sau bacteriologice.

Benyamin Ben Eliezer, ministrul israelian al Infrastructurii, a declarat, la 7 aprilie, ca Israelul va distruge Iranul, doar in cazul in care ei vor lansa un atac asupra Israelului: "Iranul nu se va grăbi să ne atace pentru că înţelege gravitatea unui asemenea act. Un atac iranian împotriva Israelului va declanşa o ripostă dură care va duce la distrugerea naţiunii iraniene", a afirmat Ben Eliezer, membru al cabinetului de securitate, citat de posturile de radio israeliene.

Știre preluată de pe www.mediafax.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni