Conferinta tineretului crestin din Oltenia
Adăugată de user necunoscut in 14/04/2008, citită de 1.984 ori
Autor: agentia crestina de presa, Categorie: Anunțuri
Conferinta tineretului crestin din Oltenia
In 19 aprilie, sambata, orele 10.00, la Craiova va avea loc Conferinta tineretului crestin din Oltenia, eveniment necesar, la care sunt asteptati toti tinerii si familiile tinere din judetele ‘oltenesti’ si nu numai! Din program: campionate sportive, fotbal si volei - in mod special, muzica, saluturi din partea pastorilor si liderilor, mesaj sustinut de un evanghelist din Bucuresti, scurt-metraje, concursuri si premii. Evenimentul are loc la Colegiul Titulescu din Craiova. Intrarea este libera.


Știre preluată de pe agentiacrestinadepresa.wordpress.com
pocainta
E timpul cand oltenii ar trebui sa se pocaiasca ,ca altfel va fi vai si amar de ei,ca tare multi necredinciosi sunt acolo,foarte multe biserici sunt goale ,ca pe ei nu ii intereseaza mantuirea ci birfele la portile satului, si sa nu mai zicem vrajitoriile care se fac acolo, in acea zona , trebuie sa se faca o purificare cu rugaciuni fierbintzi post de 40 zile,ca satana isi are locasul lui in aceea zona,Dumnezeu sa va ajute,si pocaiti-va ,dar si intoarceti-va la Dumnezeu ca sa nu fi-tzi nimicitzi.
Adăugat în 14/04/2008
Daca prin jocuri de fotbal si volei vreti sa faceti oamenii sa se intoarca spre Dumnezeu si uitati de Duhul Sfant care are pe pamant aceasta lucrare, de a face tuturor cunoscuta calea pocaintei, ii vai de ei crestini si cred ca nu vor fi schimbate vietile lor. As fi curios ce ar spune Daniel cu cei trei tineri din Babilon daca ar vedea astfel de meciuri ale tinerilor crestini. Daniel in groapa cu lei pt. Dumnezeu, ceilanti trei in cuptorul cu foc si ai nostri tineri pe terenurile de fotbal si volei si la concursuri cu premii. Vai de noi de nu ne intoarcem cu inima curata inaintea lui Dumnezeu, ne va manca iadul cu tot ca suntem in biserica lui Dumnezeu.
Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera. Cine seamănă în firea lui pământească, va secera din firea pământească putrezirea; dar cine seamănă în Duhul, va secera din Duhul viaţa veşnică.(Gal 6.7-8.
Domnul Isus sa va binecuvinteze

Adăugat în 15/04/2008
Nu am gasit stirea pe agentiacrestinadepresa.wordpress.com

Mai multe info se poate? cine organizeaza? cine e invitat? pana la ce ora? etc
Adăugat în 15/04/2008
Domnul sa binecuvinteze Conferinta de Tineret din 19 aprilie din Craiova.Si ma rog in mod deosebit ca Dumnezeu sa binecuvinteze intreaga Oltenie cu pocainta caci atit Oltenia cit si intreaga Romanie are nevoie de mintuire.(Ligia din Viena)
Adăugat în 17/04/2008
lui ady, ady
nu trage concluzii pripite! te rog, masoara-ti cuvintele si mai intai vorbeste in biserica locala, daca ai loc! sa organizeze ceva de acest ge lin Oltenia a fost nevoie si este isi avem nevoie de Duhul Sfant! mergi si tu in zona si da macar o brosura. nu s-au limitat bisericile doar la sport, stai usor. pacat ca n-ai fost. s-au predat multi tineri, mai multi de cat iti poti tu imagina. opreste-te sa judeci inainte si s anu stii. pacat,pacat,pacat! trezeste-te e Sapatamana Patimilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adăugat în 21/04/2008
Opțiuni