Seminar “Surse de finantare pentru Biserici si ONG-uri
Adăugată de user necunoscut in 05/04/2008, citită de 2.004 ori
Autor: Pr. Vasiloni Florin; protopop Greco-catolic, Categorie: Anunțuri
Seminar “Surse de finantare pentru Biserici si ONG-uri
Seminar “Surse de finantare pentru sectorul non-profit”, Cluj-Napoca, 05. 04.2009

Fundatia “Fundraising Consulting” a organizat la Cluj-Napoca un Seminar adresat reprezentantilor sectorului non-profit, in special pentru Biserici si Organizatii Non- Guvermentale din Romania. Este indeobste cunoscut ca Romania a devenit la 1 ianuarie 2007 membra cu drepturi depline a Uniunii Europene. Integrarea Romaniei in NATO si Uniunea Europeana a fost receptata in mod pozitiv de Biserici, in general.
Oportunitatile oferite de noua situatie in care se gasesete societatea romaneasca permit reprezentantilor Bisericilor si ONG-urilor sa geseasca cai de finantare a unor proiecte din sfera sociala, cu beneficii reale pentru comunicate.
Avand in vedere performantele si dezvoltarea semnificativa inregistrata la ONG-urile independente si cele care lucreaza pe langa Bisericile de acolo, in majoritatea tarilor europene dupa perfectionarea strategiilor de atragere de fonduri, acest Seminar si-a propus sa capaciteze si in Romania despre potentialul acestui tip de actiune si sa vina in sprijinul tuturor celor interesati.
Au participat reprezentanti ai Bisericilor, ziaristi, profesori etc. La acest Seminar a participat si Pr. Vasiloni Trandafir Florin, protopop de Sarmisegetuza si Responsabil Eparhial cu Pastoratia Laicilor- Lugoj.

Pr. Vasiloni Trandafir Florin
Responsabil Eparhial cu Pastoratia Laicilor- Episcopia Lugoj.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni