Catemaco: orasul minciunilor?
Adăugată de user necunoscut in 28/03/2008, citită de 1.655 ori
Autor: Raluca, Categorie: Anunțuri
Catemaco: orasul minciunilor?
Catemaco: orasul minciunilor?

Orașul mexican Catemaco, este recunoscut pentru practicile oculte care au loc acolo. Datorita acestor practici Catemaco a devenit un punct de atractie turistica.Unul din punctele de atractie este Conferinta Internationala a Vrajitorilor care se organizeaza in fiecare an, in luna martie.
“ Vrajitoria este o practica antica. Ea a existat inainte de venirea spaniolilor. Aici este un amestec din toate religiile, chiar si din Dumnezeu.” A declarat Alejandro Gallegos Garcia, unul din vrajitorii orasului.
La conferinta participa oameni de pretudindeni sa isi curete “aura” iar politicienii vin sa primeasca amulete pentru noroc.
Orice problema isi gaseste rezolvarea la vrajitor, de la probleme sentimentale, conflicte, probleme spirituale, la boli ca astmul sau cancerul.
Biserica insa i-a atitudine: “Ei isi atribuie puteri care nu le pot avea “ a afirmat parintele Martinez, “ problema lor este ca au oameni care sa ii creada. Oricine poate pretinde ca este un vrajitor”. Iar scopul acestor vrajitori este sa ii insele pe oameni: “ este o minciuna si o farsa” a declarat parintele Martinez pentru New Times.


Știre preluată de pe www.nytimes.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni