Scoala de Perspective Crestine Biblice asupra Lumii
Adăugată de user necunoscut in 27/03/2008, citită de 1.668 ori
Autor: Viorel Pop, Categorie: Anunțuri
Scoala de Perspective Crestine Biblice asupra Lumii
Cum ar arata Romania daca ideile lui Dumnezeu ar fi la baza fiecarui domeniu din societate?

Invitatie la sarbatoarea mintii...

De foarte multe ori lumea se misca fara sa o intelegem. Avem intrebari si deseori raspunsul, sau cel putin o parte a raspunsului, am putea sa-l aflam daca am cunoaste care sunt parghiile din spatele evenimentelor. Aceste parghii se numesc presupozitii filosofice si fiecare om actioneaza pe baza lor fie ca isi da seama sau fie ca nu. Atat omul simplu cat si cel mai versat politician are presupozitii bine definite pe baza carora actioneaza.


Orice idee are consecinte!


Ca si crestini suntem chemati sa cunoastem atat Principiile Imparatiei (Biblia) cat si lumea in care traim, tocmai ca sa vedem cum putem aduce o schimbare - o schimbare la nivelul profund al ideilor si presupozitiilor si apoi la nivel de actiune si comportament.

Daca sunteti interesati de acest subiect al "parghiilor care nu se vad", dar al caror rezultat se vede in societatea si lumea in care traim, va invitam la Scoala de Perspectiva Crestina Biblica Asupra Lumii.


Va invitam la 12 saptamani de "sarbatoare a mintii". Romani 12:1-2 ne spune ca trebuie sa ne reinoim mintea. Aceasta scoala este o unealta buna in acest sens.


Vom aborda teme precum: Cauzele saraciei, Etica, Istoria gandirii umane, Istoria bisericii, Domeniile din societate dpdv biblic - Deuteronom, Antropologie, Postmodernism, etc
In fiecare saptamana vom avea profesori de calibru. Printre care si Vishal Mangalwadi (lector la Oxford si Cambridge).

Durata scolii: 4 mai - 24 iulie, 2008
Locul: Centru de pregatire, Tineri Pentru Misiune Medias, str. Angarul de Jos, Medias


Știre preluată de pe www.tpmmedias.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni