Turneu Misiunea Speranta – Spania
Adăugată de user necunoscut in 22/03/2008, citită de 8.568 ori
Autor: florin, Categorie: Anunțuri
Turneu Misiunea Speranta – Spania
Incepand cu data de 20 martie 2008, Grupul Speranta se va afla intr-un nou turneu de evanghelizare si promovare a proiectelor Misiunii Speranta propuse pentru anul in curs. Turneul va cuprinde mai multe orase din Spania si se va incheia in data de 30 martie a.c.
Misiunea Speranta va fi reprezentata prin Gabriel Gorcea - presedinte Misiunea Speranta Romania, Radu Almasan – vicepresedinte Misiunea Speranta, Natanael Costea – presedinte Misiunea Speranta Australia. Printre membrii echipei misionare se vor afla Genoveva Gorcea (solista – grupul Speranta), Andy Olariu (lider de tineret – Canada), Ovidiu Hot, Magda Almasan, Ema Morosan (solista – grupul Speranta), Ionut Craciun (solist – grupul Speranta) si Raluca Acsinte (interpreta).

Știre preluată de pe www.speranta.ro
in ce orase anume se va petrece?
am dori sa aflam in ce orase anume se va petrece turneul in spania de grupul speranta?
Adăugat în 23/03/2008
de ce faceti prin Puterea Sa cea dreapta turneu si in ROMANIA? Oamenii in fiecare an au nevoie de evanghelizare pt. pocainta ! DUMNEZEU sa va binecuvinteze SPERANTA !
Adăugat în 03/04/2008
VENITI VA RUGAM SI IN ROMANIA IN TURNEU! ISUS SA VA RASPLATEASCA
Adăugat în 03/04/2008
ii bun
ok daca voi spuneti
Adăugat în 14/04/2008
pentru speranta
As dori sa stiu cand are loc turneu in romania anul acesta v-am cunoscut in spania si o sa vin la turneu organiozat de speranta ma rog neincetat ca domnul sa pazeasca MISIUNEA SPERANTA DOMNUL SA FIE CU VOI VOM VORBI LA TURNEU DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA MULTA PACE STELA LUGOJ
Adăugat în 17/04/2008
Pace!am auzit ca Speranta vor veni anul asta in Romania si chiar prin zona Bucovinei.Deabea astept sa-i vad.Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti!!!!!cine vrea sa vb cu mine:mihaelablindu este id-ul meu.
Adăugat în 07/05/2008
Opțiuni