Milioane de oameni vor stinge luminile pe 29 Martie 2008 intre 20:00 -21:00
Adăugată de user necunoscut in 22/03/2008, citită de 1.497 ori
Autor: florin, Categorie: Anunțuri
Milioane de oameni vor stinge luminile pe 29 Martie 2008 intre 20:00 -21:00
Programul "Ora Pamantului" a fost initiat in 2007 in Sydney, Australia de catre World Wide Found for Nature, iar in 2008 va fii un eveniment global.

Orase din toata lumea se vor alatura pentru a stinge luminile timp de o ora simbolizand astfel participarea lor la cautarea solutiilor care sa previna schimbarile climatice.
- Luminile vor fi stinse in cladiri simbolice, sediile companiilor, restaurante etc.
- Fiecare dintre noi poate marca acest eveniment prin stingerea luminilor si chiar schimbarea becurilor incandescente cu cele eficiente energetic (becurile fluorescente).

Ora Pamantului va transmite un semnal puternic ca oamenii din intreaga lume sunt ingrijorati si totodata pregatiti de a lua atitudine impotriva poluarii si a schimbarilor climatice si asteapta ca liderii lor sa ia actiuni inainte de a fi prea tarziu.

Foloseste becurile economice!
Stiati ca… aproximativ 95% din energia consumata de un bec incandescent este emisa sub forma de caldura, doar 5% fiind emisa ca lumina vizibila? De aceea, becurile incandescente sunt extrem de ineficiente si trebuie schimbate cu cele fluorescente.Știre preluată de pe www.ecomagazin.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni