Crestini eliberati din inchisoare in Eritrea
Adăugată de user necunoscut in 18/03/2008, citită de 1.804 ori
Autor: Cristi, Categorie: Internațional
Crestini eliberati din inchisoare in Eritrea
Autoritatile securitatii eritreene au eliberat 35 de crestini evanghelici din portul Massawa de la Marea Rosie, in 16 februarie, dupa ce au fost retinuti timp de 6 saptamani de politia locala, potrivit raportului din 21 februarie al Compass Direct. Toti crestinii retinuti erau membrii unei biserici crestine interzise de guvern. Cei 35 de barbati si femei se inchinau intr-o locuinta privata in data de 6 ianuarie cand securitatea a incercuit locuinta arestandu-i. Grupului i s-a refuzat dreptul de a fi vizitati cat timp s-au aflat in custodia politiei si nu au fost niciodata inregistrate acuzatii oficiale impotriva lor.


In alt incident ,10 membri ai bisericii Full Gospel care au fost incarcerati timp de 5 ani in inchisoarea militara de notorietate Assab, au fost eliberati pe cautiune cu aproximativ doua saptamani in urma. Cei sapte barbati si trei femei au fost transferati de la inchisoarea Assab la inchisoarea Adi-Abeyto, la periferia orasului Asmara, cu sase luni in urma.


Laudati-L pe Dumnezeu pentru eliberarea acestor credinciosi. rugati-l pe Dumnezeu sa intareasca crestinii din Eritrea ca sa continue sa-L slujeasca chiar in mijlocul persecutiei constante (Efeseni 6:18-20).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni