WorldTeach in Misiune
Adăugată de user necunoscut in 11/03/2008, citită de 2.915 ori
Autor: Beni Lup, Categorie: Internațional
WorldTeach in Misiune
Echipa WorldTeach a desfasurat o campanie de Predare a Cuvantului lui Dumnezeu in Chisinau, republica Moldova.
In perioada 06-08 Martie, Dascalii Crestini precum si alti dascali din Chisinau au fost instruiti de catre Beni Lup in Seminarul "Transformare si Chemare" .
Tinerii din Chisinau, Nisporeni, Balti si din alte locuri din Republica au participat la seminarul "Miracolul Transformarii Vietii".
In 8 Martie, Carla Preda a predat seminarul "Lumea Florilor" la o audienta de peste 300 de doamne din Chisinau si din imprejurimi.
Eugenia Lup si Clarisa Cimbrea au condus ateliere de arta in cadrul carora tineri si copii au confectionat felicitari.


WorldTeach are ca tel predarea unor seminarii de un inalt nivel calitativ, comunicarea eficienta a Cuvantului lui Dumnezeu, echiparea pastorilor si Lucratorilor bisericilor precum si distribuirea invataturii biblice intr-o forma eficienta si creativa.

Impreuna, putem transforma lumea pentru Dumnezeu!


Echipa WorldTeach
www.worldteach.ro



Știre preluată de pe www.worldteach.ro
Multumiri din Chisinau
Multumim mult pentru timpul acordat noua celor din R. Moldova, ne-am simtit onorati sa va avem alaturi de noi. Multumim pentru cuvintul proaspat predicat de Beni Lup si sora Carla, si celor din echipa. Dumnezeu sa va binecuvinteze folosindu-va talentele la maximum.
Adăugat în 13/03/2008
Dumnezeu sa fie laudat
Prin harul lui Dumnezeu am putut sa ne bucuram impreuna cu ECHIPA DE EXCELENTA- worldteach- in raspandirea prospetimii Cuvantului lui Dumnezeu in randulcadrelor didactice crestine din R. Moldova,in cea de a V-a editie unde au participat peste 100 pedagogidornici de a deveni DASCALI DE EXCELENTA IN SLUJBA ADEVARULUI. Dumnezeu sa binecuvanteze pe cei ce sun gata sa lucreze cu daruire pentru El.
Adăugat în 13/03/2008
Opțiuni